Libnet.ro
UNICEF

14:45

Din galeria personalitatilor aromane (III): Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Din galeria personalitatilor aromane (III): Simona Halep

Ca fata, nu-i place sa iasa in fata niciodata. Iar in privinta alimentatiei se da in vant dupa placintele cu stevie si urzici, care reprezinta tot o traditie, la noi, la aromani. continuă pe Adevărul

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate.

Roland Garros: Simona Halep face istorie - Calificare impresionanta in semifinale (6-2, 6-2 cu Svetlana Kuznetsova)

Simona Halep favorita numarul patru) isi continua visul frumos de la Roland Garros, jucatoarea noastra calificandu-se, miercuri, in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Svetlana Kuznetsova locul 28 WTA, din Rusia), scor 6-2, 6-2. In penultimul act al competitiei meciul se va juca joi, de la ora 16:00), Simona Halep o va intalni pe Andrea Petkovic Germania), locul 27 WTA si cap de serie numarul 28.

Simona Halep: Nu cred ca as putea sa fiu rivala cuiva, joc tenis cu placere

Simona Halep a ajuns pana in sferturile turneului de la Roland Garros, aceasta fiind performanta cea mai buna a sportivei pe zgura de la Paris. Trebuie sa raman concentrata si sa cred in sansele mele de a castiga competitia. Joc cu placere tenis, nu cred ca as putea fi rivala cuiva, a declarat Simona Halep, la putin timp dupa victoria cu Sloane Stephens.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Miercuri, Kuznetsova

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3, incasand si un cec de 220. 000 de euro pentru biletul de sferturi. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui break in plus, iar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva Svetlanei Kuznetsova. A fost o partida grea, dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Corectie: Joaca miercuri

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Joaca marti

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, pe care a invins-o cu 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi, acolo unde joaca la o zi distanta, maine marti), contra castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda.

Antititlul zilei: ANUNT DESPRE SIMONA HALEP!

Luni, cu cateva ore inaintea meciului pe care Simona Halep il avea de jucat la Roland Garros au inceput pe siteurile din Romania pacalelile pe clikuri. Vulturii au iesit la vanatoare, cu titluri care de care mai mincinoase si mai atragatoare.

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )