Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antititlul zilei: ANUNT DESPRE SIMONA HALEP!

Online Sport Online Sport,
Antititlul zilei: ANUNT DESPRE SIMONA HALEP!

Luni, cu cateva ore inaintea meciului pe care Simona Halep il avea de jucat la Roland Garros au inceput pe siteurile din Romania pacalelile pe clikuri. Vulturii au iesit la vanatoare, cu titluri care de care mai mincinoase si mai atragatoare. continuă pe Online Sport

Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este considerata de presa americana drept cea mai uimitoare jucatoare.

Roland Garros: Agnieska Radwanska, eliminata de Ajla Tomljanovic - Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei

Ajla Tomljanovic din Croatia) a reusit surpriza zilei la Roland Garros, numarul 72 in clasamentul WTA eliminand-o pe Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul trei. In acest moment, dupa ce jucatoarea din Polonia a parasit competitia, Simona Halep a devenit favorita numarul unu a turneului de Grand Slam.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Miercuri, Kuznetsova

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3, incasand si un cec de 220. 000 de euro pentru biletul de sferturi. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui break in plus, iar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva Svetlanei Kuznetsova. A fost o partida grea, dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Corectie: Joaca miercuri

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Joaca marti

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, pe care a invins-o cu 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi, acolo unde joaca la o zi distanta, maine marti), contra castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda.

LIVE SCORE: Simona Halep- M.T. Torro-Flor, in turul trei la Roland Garros, ora 12

Simona Halep o intalneste azi, in premiera, pe Maria- Teresa Torro-Flor, din Spania, in meciul din turul trei de la Roland Garros. Dupa eliminarea surprinzatoare a primelor trei favorite ale turneului, Halep are acum cele mai mari sanse la cucerirea trofeului, primul de Mare Slem din cariera ei.

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei.

GAME cu GAME Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi

Simona Halep si-a aflatluni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in urmameciului dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova.

LIVE Simona Halep isi afla adversara din sferturi

Simona Halep isi afla luni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in meciul dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova. Live, mai jos.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )