Libnet.ro
UNICEF

17:15

Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus. Ce masuri s-au luat in privinta sa

Playtech Playtech,
Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus. Ce masuri s-au luat in privinta sa

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina in apele teritoriale japoneze, a fost depistat infectat cu coronavirus. Din ce judet este si ce masuri s-au luat in privinta sa? Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus? Un roman de pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in apele teritoriale . continuă pe Playtech

Romanul infectat cu coronavirus este argesean. DSP Arges: Nu este nicio problema de sanatate publica

Cetateanul romanul infectat cu coronavirus, aflat acum pe vasul de croaziera pus sub carantina in Japonia este argesean.

Romanul infectat cu coronavirus este din Arges. Prefectul judetului: Nu va fi adus in tara, ci va fi tratat la spitalul din Japonia in care a fost transportat dupa diagnosticare

Romanul infectat cu coronavirus pe nava de croaziera Diamond Princess este din judetul Arges, a anuntat prefectul judetului, Emanuel Soare, citat de universulargesean. ro. Va pot confirma ca este din.

Romanul infectat cu coronavirus este din Pitesti

Romanul infectat cu coronavirus este din Pitesti. Informatia a fost confirmata oficial de autoritati.

Romanul infectat cu coronavirus este din Arges

Romanul infectat cu coronavirus este din judetul Arges. Informatia a fost confirmata oficial de autoritati.

Raed Arafat, primele declaratii despre romanul infectat cu coronavirus

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, la Antena 3, ce se intampla cu romanul infectat cu coronavirus de pe nava de croaziera Diamond Princess, in apele teritoriale ale Japoniei.

Primul roman infectat cu coronavirus

Un roman de pe nava de croaziera aflata in carantina in Japonia are coronavirus, a anuntat Ministerul Roman de Externe. Barbatul a fost transportat la un spital din Japonia. Este primul caz de confirmare a virusului la un roman. 17 romani se afla pe vasul Diamond Princess.

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

CATALIN IVAN (ADN): Sistemul judiciar din Romania este capturat din nou la Cotroceni

Coordonatorul politic al ADN, Catalin Ivan, sustine ca dosarul clasat vizand casele detinute de Klaus Iohannis reprezinta dovada palpabila a faptului ca Presedintele reuseste preluarea in forta a Justitiei din Romania, iar confirmarea sefilor de parchete prin Decret Prezidential, in ciuda avizului negativ din partea CSM, va parafa oficial intrarea procuraturii in sfera de influenta Cotroceni-PNL.

Presa maghiara: Chiar si viata pensionarilor din Romania este mai buna decat cea a celor maghiari

Un sondaj global, citat de publicatia NAPI GAZDASAG si preluat de Rador, arata ca Ungaria este locul cel mai rau pentru pensionari din toata UE, cu exceptia Bulgariei. Potrivit studiului aparut in CEOWorld Magazine si reprodus in publicatia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )