Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romanul infectat cu coronavirus este din Pitesti

Antena3 Antena3,
Romanul infectat cu coronavirus este din Pitesti

Romanul infectat cu coronavirus este din Pitesti. Informatia a fost confirmata oficial de autoritati. continuă pe Antena3

Romanul infectat cu coronavirus este din Arges

Romanul infectat cu coronavirus este din judetul Arges. Informatia a fost confirmata oficial de autoritati.

Romanul infectat cu coronavirus este din Arges. Prefectul judetului: Nu va fi adus in tara, ci va fi tratat la spitalul din Japonia in care a fost transportat dupa diagnosticare

Romanul infectat cu coronavirus pe nava de croaziera Diamond Princess este din judetul Arges, a anuntat prefectul judetului, Emanuel Soare, citat de universulargesean. ro. Va pot confirma ca este din.

Romanul infectat cu coronavirus este argesean. DSP Arges: Nu este nicio problema de sanatate publica

Cetateanul romanul infectat cu coronavirus, aflat acum pe vasul de croaziera pus sub carantina in Japonia este argesean.

Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus. Ce masuri s-au luat in privinta sa

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in carantina in apele teritoriale japoneze, a fost depistat infectat cu coronavirus. Din ce judet este si ce masuri s-au luat in privinta sa? Din ce judet este romanul infectat cu coronavirus? Un roman de pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in apele teritoriale .

Raed Arafat, primele declaratii despre romanul infectat cu coronavirus

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, la Antena 3, ce se intampla cu romanul infectat cu coronavirus de pe nava de croaziera Diamond Princess, in apele teritoriale ale Japoniei.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

Prima reactie a clinicii stomatologice din Pitesti unde un baietel de 4 ani a murit dupa anestezie: Dezinformarea si goana dupa senzational s-au dovedit mai importante decat cautarea adevarului

Reprezentantii clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti, unde un baietel de 4 ani a facut stop cardio-respirator si a intrat in coma dupa anestezie acum 3 zile, au transmis prima reactie in acest caz, la o zi dupa moartea copilului. Reprezentantii clinicii arata ca respecta durerea parintilor si sunt alaturi de ei cu tot sufletul, dar sustin ca dezinformarea, speculatiile si goana dupa senzational s-au dovedit mai importante decat cautarea adevarului.

Cazul copilului mort dupa anestezie. Reactia clinicii din Pitesti la care s-a intamplat tragedia: Este atat de dureros, de greu de acceptat

Clinica la care a fost anesteziat copilul de patru ani din Pitesti a avut o prima reactie dupa ce s-a produs tragedia. Baiatul a intrat in coma dupa anestezia facuta la stomatolog si a murit ulterior la spital.

Copil de 4 ani din Pitesti, in coma dupa ce a mers la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce a mers la stomatolog si s-ar fi simtit rau imediat dupa ce i s-a facut anestezie, scrie Mediafax.

Ce spune clinica stomatologica din Pitesti, dupa moartea copilului anesteziat. Aici sunt tratati si ai nostri!

Medical Tours Company, compania care administreaza clinica stomatologica Teddy Care din Pitesti, acolo unde a fost facuta anestezia copilului de patru ani care a murit in cursul zilei de miercuri, a avut, in 2018, o cifra de afaceri de 6,5 milioane de lei, potrivit Ministerului de Finante, conform Mediafax. Ce spune clinica stomatologica din Pitesti, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )