Libnet.ro
UNICEF

20:00

Din ce judete au EMIGRAT cei mai multi romani

B1 B1,
Din ce judete au EMIGRAT cei mai multi romani

Peste 82. 000 de locuitori din Bucuresti au plecat in ultimii cinci ani in strainatate, Capitala fiind zona care a pierdut cei mai multi locuitori prin emigratie in perioada 2012-2016, arata datele centralizate. continuă pe B1

Radiografia transportului aerian in primele sase luni din 2018: aeroporturile cu cei mai multi pasageri

In primele sase luni de anul acesta, numarul de pasageri si de marfuri transportate pe aeroport a crescut, cele mai mari ponderi fiind inregistrate pe aeroporturile Henri Coanda-Bucuresti, Cluj-Napoca si Traian Vuia-Timisoara, potrivit datelor.

Bogatii lumii si-au dublat averea in 2018 fata de 2008. Top 3 cei mai instariti

Cumulata, averea celor mai bogati oameni ai lumii a atins recordul de 70,2 trilioane de dolari. Mai exact, peste dublul celor 32. 8 trilioane de dolari din 2008, arata cea mai recenta cercetare World Wealth Report, realizata de firma Capgemini, citata de Fortune.

Mai multi pasageri s-ar fi imbolnavit pe un zbor cu ruta Dubai-New York. Dupa ce a aterizat, avionul a fost pus in carantina

Un avion al companiei aeriene Emirates a fost pus in carantina in aeroportul JFK din New York dupa ce mai multi pasageri aflai la bord s-au imbolnavit. Compania aeriana a declarat ca doar 10 persoane au fost a.

Mai multi prieteni, aflati sub influenta alcoolului, s-au batut cu sabii si cutite in Tecuci

Mai multi prieteni s-au batut intre ei noaptea trecuta cu sabii si cutite. Incidentul violent s-a petrecut in Tecuci. Unii dintre ei au ajuns la spitalul din localitate, iar o alta la cel din.

Imagini halucinante din Alexandria: Mai multi politisti se chinuie sa incatuseze un tanar dupa ce l-au lovit cu masini (VIDEO)

Scandal incredibil de Zilele Alexandriei! Mai multi politisti s-au chinuit minute bune sa incatuseze un tanar in timp in mijlocul unei multimi de oameni care tipau la adresa politistilor. Martorii au.

Peste jumatate dintre angajatii romni recunosc ca fac cumparaturi online n timpul orelor de program - studiu

Aproape 6 din 10 angajati romani admit ca fac cumparaturi online in timpul orelor de program cel putin odata pe luna, iar cei mai multi 52%) spun ca aloca, in medie, 30 de minute pentru fiecare sesiune de cumparaturi, arata un sondaj desfasurat de BestJobs.

Situatie revoltatoare in Vrancea. Un om al strazii, in stare critica la spital dupa ce mai multi agenti de paza l-au batut crunt

Un om al strazii in varsta de 41 de ani, din localitatea Tifesti - Vrancea, a ajuns in coma la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Sf. Pantelimon din Focsani, dupa ce a fost batut de agentii unei firme de.

Scapam de cei mai importanti jucatori din Muntenegru

Nationala Romaniei debuteaza, vineri seara, in noua competitie UEFA Liga Natiunilor si adversara este Muntenegru, formatie care ne-a luat patru puncte din sase in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia.

Cat costa pantofii lui Dragnea: Sunt cei mai ieftini, ca sunt din bani publici

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat detalii despre pantofii pe care ii poarta, sustinand ca sunt pantofi ieftini, mai ales ca se spune ca sunt din bani publici.

Federatia Comunitatilor Evreiesti, consternata de gestul lui Darius Valcov: Nu putem accepta actul nepermis de comparare intre domnul presedinte Klaus Iohannis si unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii

Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Aurel Vainer, condamna gestul lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, de a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )