Libnet.ro
UNICEF

10:46

Scapam de cei mai importanti jucatori din Muntenegru

Online Sport Online Sport,
Scapam de cei mai importanti jucatori din Muntenegru

Nationala Romaniei debuteaza, vineri seara, in noua competitie UEFA Liga Natiunilor si adversara este Muntenegru, formatie care ne-a luat patru puncte din sase in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia. continuă pe Online Sport

Federatia Comunitatilor Evreiesti, consternata de gestul lui Darius Valcov: Nu putem accepta actul nepermis de comparare intre domnul presedinte Klaus Iohannis si unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii

Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Aurel Vainer, condamna gestul lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, de a.

Opozitia din Muntenegru va lansa o petitie mpotriva recunoasterii statului Kosovo

Opozitia din Muntenegru, Frontul Democrat si Consiliul National Sarb, care reprezinta comunitatea etnicilor sarbi, a anuntat luni ca va lansa o petitie pentru a anula decizia Podgoritei de a recunoaste independenta statului Kosovo, relateaza site-ul publicatiei Balkan Insight, citat de Mediafax.

Cat costa pantofii lui Dragnea: Sunt cei mai ieftini, ca sunt din bani publici

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat detalii despre pantofii pe care ii poarta, sustinand ca sunt pantofi ieftini, mai ales ca se spune ca sunt din bani publici.

Prognoza meteo marti 4 septembrie: Ploi in mai multe zone din tara

Ziua de marti vine cu ploi in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Marti vremea va fi ploioasa in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii. Astfel, pana marti la ora 23:00 sunt sub.

Romanul selectat in finala celor mai prodigiosi tineri din lume in 2018: Ca sa duca o viata cat mai normala, parintii mei a trebuit sa munceasca enorm

La sfarsitul saptamanii trecute, tanarul Cornel Amariei, romanul care, la 25 de ani, are peste 100 de inventii, dintre care jumatate in curs de patentare sau patentate deja, a fost desemnat unul dintre zece finalisti ai Ten Outstanding Young Persons 2018, o competitie fondata de Junior Chambers International JCI) care, de 35 ani, onoreaza cei mai importanti tineri sub 40 de ani din lume.

Radiografia transportului aerian in primele sase luni din 2018: aeroporturile cu cei mai multi pasageri

In primele sase luni de anul acesta, numarul de pasageri si de marfuri transportate pe aeroport a crescut, cele mai mari ponderi fiind inregistrate pe aeroporturile Henri Coanda-Bucuresti, Cluj-Napoca si Traian Vuia-Timisoara, potrivit datelor.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai slab nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6321 lei/euro, in scadere cu 0,12% fata de nivelul atins luni, cel mai scazut din ultima luna.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )