Libnet.ro
UNICEF

21:00

Din ce mai face bani Simona Halep, dupa ce e campioana la Dubai. A dat lovitura pe toate planurile

Playtech Playtech,
Din ce mai face bani Simona Halep, dupa ce e campioana la Dubai. A dat lovitura pe toate planurile

Simona Halep a sustinut aseara un meci contra Elenei Rybakina, in marea finala de la Dubai Emiratele Arabe Unite). Astfel ca, dupa meci, jucatoarea de tenis romanca a ridcat pentru a doua oara trofeul de la prestigiosul turneu Premier din Emiratele Arabe unite, dupa o victorie din urma cu cinci ani. Simona Halep a reusit . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala de la Dubai

Simona Halep 2 WTA) a avut nevoie de 62 de minute pentru a obtine calificarea in finala turneului de la Dubai. Romanca a cedat doar doua game-uri in fata americancei Jennifer Brady scor 6-2, 6-0) si a declarat ca a fost cel mai bun meci facut de ea la competitia de categorie Premier.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

Digisport: E rusinos pentru mine, dar abia astept! Cum se rasfata Simona Halep dupa succesul de la Dubai

T, Simona Halep 2 WTA) a castigat turneul de la Dubai dupa o finala electrizanta cu Elena Rybakina. Romanca a decis unde va sarbatori primul trofeu al anului si al 20-lea din cariera.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Sabalenka la Dubai: A fost greu sa-mi gasesc ritmul. E foarte puternica

O noua victorie pentru Simona Halep! Romanca, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o peArina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Brady la Dubai: Cred ca am facut cel mai bun joc de cand am venit aici

Simona Halep a ajuns in finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Jennifer Brady, cu scorul 6-2, 6-0.

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Miza financiara a semifinalelor din Dubai. Cat va castiga Simona Halep, daca va ajunge in ultimul act

Simona Halep va evolua, vineri, in semifinalele de la Dubai. Romanca se va duela cu Jennifer Brady si va castiga o suma considerabila, daca se va califica, in ultimul act al competitiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )