Libnet.ro
UNICEF

13:30

Din ce in ce mai multi bani falsi pe piata, avertizeaza BNR

Antena3 Antena3,
Din ce in ce mai multi bani falsi pe piata, avertizeaza BNR

Numarul de bancnote falsificate a crescut, anul trecut, cu 70% fata de 2014, pana la 4. 479, iar cele mai multe au fostdepistate in circulatie, scrie Adevarul. Bancnota de 100 de lei. continuă pe Antena3

UR Browser vrea sa se bata cu Chrome si Firefox si la el au lucrat mai multi romani

AdaptiveBee, un startup franco-roman, lanseaza pentru downloadUR Browser, un produs aflat momentan in stadiu beta, la care s-a lucrat intens in ultimul an. La UR Browser au lucrat si mai multi romani. UR Browser, disponibil pentru download gratuit, reuneste tehnologia si continutul digital intr-un navigator de Internet construit special pentru categoria tot mai mare a [].

Transelectrica: Furtunile au doborat mai multi stalpi din reteaua de transport a energiei electrice in judetul Mures. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Transelectrica a anuntat mart ca in data de 19 iunie 2016, in urma unei furtuni puternice, mai multi stalpi de inalta tensiune au cazut la pamant. Inainte de acest anunt, pe pagina de Facebook a Energy For Romania au fost postate mai multe poze cu stalpii cazuti. Vezi FOTO atasat). Surse din domeniul energetic au declarat pentru HotNews. ro ca, in mod normal, acesti stalpi nu ar fi trebuit sa se prabuseasca, insa s-a ajuns intr-o asemenea situatie din cauza lipsei investitiilor adecvate, reteaua fiind veche de peste 40 de ani. Vezi ce arata si un document obtinut de HotNews. ro.

Tot mai multi straini vor sa traiasca in Romania

Numarul solicitarilor de cetatenie romana a inregistrat o crestere semnificativa din 2015, a declarat joi presedintele Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, Iulia Malina Ciobanu, citata de Agerpres.

Selfie mortal pentru mai multi tineri: Au murit inecati intr-un fluviu din India

Sapte tineri s-au inecat intr-un fluviu din India dupa ce unul dintre acestia a fost luat de un curent puternic de apa, cand incerca sa faca un selfie, iar ceilalti sase au murit.

Descinderi la Centrul Sfanta Maria. Mai multi angajati, suspectati ca ii bateau pe copiii de care ar fi trebuit sa aiba grija (VIDEO)

O ancheta de proportii este in desfasurare la Centrul Social Sfanta Maria. Angajatii sunt acuzati ca ii bat pe copii si ca fura din mancarea destinata acestora, informeaza B1.

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania.

Trei amici ai lui Larossi Abballa, arestati pentru ca filau mai multi politisti

Atacul asupra politistului din Mureaux nu ar fi intamplator. Trei apropiati ai lui Larossi Abballa, autorul dublului asasinat caruia i-au cazut victime un politist si partenera acestuia, au fost retinuti marti, sub suspiciunea ca au efectuat filaje asupra unor politisti.

Lira sterlina a atins un nivel maxim record dupa ce sondajele au aratat ca tot mai multi britanici vor sa ramana in UE

Lira sterlina a cunoscut luni cea mai semnificativa apreciere din 2008 si pana in prezent, actiunile europene sunt la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni in timp ce pretul aurului a scazut la cel mai mic nivel din ultima luna dupa aparitia ultimelor sondaje potrivit carora campania pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana castiga teren, transmite Bloomberg, preluata de Agerpres.

Fiul unui fost colonel din MAI, suspectat de un asasinat comis in anul 1998. Victima, un om de afaceri

Alexandru Gaina, fiul unui fost colonel din cadrul MAI, conform unor surse apropaite anchetei, este principalul suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Mihai Ionescu, in iulie 1998.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )