Libnet.ro
UNICEF

08:45

Din Melbourne, Simona Halep vorbeste despre dorita schimbare de atitudine: Pentru un Slam, ai nevoie de curaj mental. Lucrez la asta cu Darren, ma ajuta mult. Schimbarea in 2016 este de atitudine

Hotnews Hotnews,
 Din Melbourne, Simona Halep vorbeste despre dorita schimbare de atitudine: Pentru un Slam, ai nevoie de curaj mental. Lucrez la asta cu Darren, ma ajuta mult. Schimbarea in 2016 este de atitudine

Simona Halep a vorbit cu Treizecizero la Melbourne despre comunicarea excelenta cu Darren Cahill, despre relaxarea si schimbarea de atitudine cu care abordeaza 2016, despre curajul mental care ii lipseste pentru a castiga un turneu de Grand Slam si a descris foarte plastic pragul dintre victorie si infrangere: Sunt tot eu, aceeasi, cea care trece prin ambele. Favorita 2 la Melbourne, Simona debuteaza marti la Australian Open, intr-un meci contra chinezoaicei Shuai Zhang. continuă pe Hotnews

Australian Open: Opinia specialistilor de la Melbourne despre Simona Halep: increderea ei a aparut tarziu

Simona Halep este una dintre vedetele de la Australian Open, urmand a debuta la inceputul saptamanii viitoare la Melbourne.

Australian Open: Simona Halep a descoperit de ce are nevoie pentru a castiga un Grand Slem: Darren Cahill lucreaza mult cu mine la asta!

Simona Halep este favorita numarul doi in turneul de la Melbourne, unde incepe luni primul Grand Slem al anului 2016.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, inca o sansa pentru indeplinirea visului - Novak Djokovic si restul lumii pe tabloul masculin

Dupa un 2015 in care nu a avut neaparat evolutii convingatoare la turneele de Grand Slam cu exceptia US Open), Simona Halep incearca sa sparga gheata in caldura de la Antipozi, acolo de unde spera sa se intoarca cu trofeul de la Australian Open 18-31 ianuarie 2016). Pe langa vesnica Serena Williams, Simona are in Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Victoria Azarenka cele mai importante rivale. Pe tabloul masculin, lucrurile par mai simple ca niciodata - Djokovic are un singur adversar in calea catre al saselea succes la Melbourne: propria persoana.

Australian Open: ce sansa pentru Simona Halep! Tragere la sorti norocoasa. Vezi aici tabloul complet feminin dar si pe cel masculin de la Melbourne

Australian Open, primul Grand Slam al anului, incepe pe 18 ianuarie. Asta-noapte a avut loc tragerea la sorti, iar Simona Halep are un culoar favorabil.

Simona Halep, anunt surpriza inainte de Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA, a vorbit intr-o conferinta de presa despre starea sa de sanatatea inainte de Australian Open si despre obiectivele sale la primul turneu de Grand Slam al anului, scrie.

SIMONA HALEP-SVETLANA KUZNETOVA. Probleme mari cu ploaia la Sydney

Meciul Simona Halep-Svetlana Kuznetova de la Sydney a fost suspendat din cauza ploii, anunta GSP, la scorul de 5-4 pentru romanca, in primul set. in aceste momente, oficialii.

Simona Halep - Svetlana Kuznetova, dubla doi. Meciul se reia de la 5-4 in primul set pentru Simona, LIVE TEXT pe adevarul.ro, de la ora 4.00

Partida dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si Svetlana Kuznetova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, se va relua in aceasta dimineata de la ora Romaniei 04. 00, dupa ce a fost intrerupt joi la scorul de 5-4 pentru jucatoarea romanca, din cauza ploii.

Simona Halep, invinsa de Svetlana Kuznetova in semifinale la WTA Sydney

Simona Halep a fost invinsa, vineri dimineata, in semifinalele turneului WTA de la Sydney de Svetlana Kuznetova, locul 25 WTA cu 6-75-7), 6-4, 3-6, intr-un meci disputat de-a lungul a doua zile din cauza ploii.

Simona Halep, locul 4 intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2015

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ocupat locul al patrulea in ancheta realizata de agentia bulgara de stiri BTA pentru desemnarea celor mai buni sportivi din Balcani in 2015. Halep, numarul doi mondial.

LIVE Simona Halep contra Svetlana Kuznetsova. Semifinala suspendata din cauza ploii

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneascape rusoaica Svetlana Kuznetsova in semifinalele turneului de la Sydney, joi dupa ora Romaniei 7, dar din cauza ploii in averse partida a fost in amanata pentru mai bine de patru. In cele din urma meciul a inceput, dar doar pentru a fi din nou intrerupta la 5-4 pentru Halep in primul set.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )