Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, BOALA CUMPLITA de care sufera MIHAI BENDEAC e fara leac: Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt...

B1 B1,
Din pacate, BOALA CUMPLITA de care sufera MIHAI BENDEAC e fara leac: Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt...

Mihai Bendeac a povestit ca depresia de care sufera l-a facut sa caute cu si mai mare determinare raspunsurile la intrebarile sale. Si, dupa ce a studiat foarte mult, a ajuns la concluzia ca divinitatea. continuă pe B1

ADEVARUL TRIST a iesit la iveala: Noi amanunte despre BOALA FARA LEAC de care sufera indragitul actor MIHAI BENDEAC...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca, in ciuda faptului ca face mii de romani sa rada, sufera de o boala despre care putini stiu si il macina de o viata. Este vorba despre.

CE LOVITURA TERIBILA: Mihai Bendeac se retrage din TELEVIZIUNE! Motivul i-a lasat masca pe toti...

Mihai Bendeac si-a motivat pe Facebook o decizie uluitoare care a fost luata, argumentand ca nu mai poate face flotari cu bataie dubla de palme. Dovada ca e buna decizia de a ma retrage din juriul iUmor. Ju.

Ele mascheaza suferinta. Vedete care sufera de boli cronice

Chiar daca sunt faimoase, celebre si bogate, si vedetele sunt oameni. Iar asta inseamna ca nu sunt ferite de probleme de sanatate, uneori dintre cele mai grave. Iata celebritatile care sufera de boli cronice si au recunoscut acest lucru public.

Tragedia unei VEDETE care sufera de o boala rara: A CHELIT si e de nerecunoscut! (FOTO)

Desi are un look foarte chic, nu a inceput sa poarte esarfe pe cap din considerente de moda. Actrita Jada Pinkett, sotia lui Will Smith, sufera de o boala rara din cauza careia cheleste. Vedeta a vorbit.

Da, din pacate ANDRA a confirmat, CATALIN MARUTA e devastat: Vreau sa-l menajez din dragoste si respect...

Celebra cantareata Andra trece prin momente neplacute, in conditiile in care Mihai Alexandru, tatal artistei si cel datorita caruia este cea mai populara solista romanca a momentului, intampina.

Din pacate medicii au facut ANUNTUL trist: Ilie Nastase...

Problemele se tin lant de Ilie Nastase, care nu trece prin cea mai fasta perioada a vietii sale. Marele tenismen s-a aflat intr-un moment de cumpana si in aprilie, 2017, cand a fost diagnosticat in Roma.

Din pacate o veste TRISTA: Este vorba de FUEGO, vedeta indragita de toti romanii... Mi-as fi dorit sa...

Paul Surugiu, in varsta de 41 de ani, cunoscut in randul celor care ii asculta muzica sub numele de Fuego, a facut o afirmatie socanta pe Facebook. El a declarat ca nu se simte o vedeta si ca aceasta.

Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

Ileana Constantinescu s-a stins din viata. indragita artista de muzica populara trebuia sa isi serbeze ziua de nastere peste cateva zile, mai precis pe 30 mai, cand implinea 89 de ani. Cantareata a.

Un anunt NEASTEPTAT vine de la varful politicii romanesti: PLEC TRISTA de fiecare data. Din pacate...

Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala, a declarat ca de fiecare data cand trebuie sa plece din tara este trista, deoarece constata ca societatea romaneasca este tot mai.

Din pacate, o noua VESTE TERIBILA loveste lumea mondena: Anuntul trist despre VIOREL LIS tocmai a fost facut de sotia sa, OANA...

Clipe de cosmar pentru Oana si Viorel Lis dupa ce, in urma cu cateva saptamani, fostul edil a ajuns de urgenta la spital. Oana Lis a mers atunci cu el la urgente din cauza unor dureri de cap. Fostul primar al.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )