Libnet.ro
UNICEF

23:31

TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Din pacate, e adevarat! IONUT DOLANESCU a confirmat tot! indragita cantareata...

B1 B1,
TRISTETE pentru fanii MARIEI CIOBANU! Din pacate, e adevarat! IONUT DOLANESCU a confirmat tot! indragita cantareata...

Lovitura pentru fanii muziicii populare! Din pacatemarea artista Maria Ciobanu si-a anulat concertele din Romania si a ramas in SUA ca sa-si ingrijeasca sotul, grav bolnav. Maria Ciobanu 80 de. continuă pe B1

Din pacate e ADEVARAT, Lavinia Parva a PIERDUT LUPTA... Ce decizie a luat Stefan Banica Jr....

Lavinia Parva are acum o silueta de invidiat, dar inainte de a-si oficializa relatia cu Stefan Banica Jr. aproape pierduse lupta cu kilogramele. Nu s-a dat insa batuta si s-a ambitionat pentru.

Fanii sunt in lacrimi, din pacate este vorba de SMILEY si PAVEL BARTOS: PRO TV tocmai a facut anuntul...

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei aduce multe schimbari. Dupa ce s-a anuntat ca Irina Rimes o va inlocui pe Loredana Groza si, totodata, nici Adrian Despot nu va mai avea scaun de jurat, se pare ca.

Din pacate, incepem ziua cu o veste trista din tenis: Da, este vorba de una dintre cele mai mari jucatoare...

Veste trista pentru iubitorii tenisului. Rusoaica Maria Sharpaova a decis sase retragade la turneul de la Birmingham pentru a se odihni in vederea turneului de la Wimbledon, mult mai important ca.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

MIHAI BENDEAC a recunoscut oficial boala de care sufera! Din pacate, doctorii au confirmat: Nu exista leac pentru vindecare...

Mihai Bendeac a marturisit pe pagina personala de Facebook ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri, indepartandu-l in cele din urma de religia ortodoxa.

Din pacate, dupa MOARTEA Ionelei Prodan o alta veste CUTREMURA muzica populara! Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo si ca are vise premonitorii. Artista a afirmat ca le-a visat pe Ionela Prodan si Ileana Ciuculete: Am visat-o pe Ionela Prodan cum.

PSD pregateste LOVITURA de gratie pentru IOHANNIS: Presedintele, scos din joc in cazul REVOCARII lui Kovesi

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, vine cu o noua ipoteza in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. El sugereaza ca in ipoteza in care presedintele nu ar dori sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )