Libnet.ro
UNICEF

20:00

Din pacate, OANA LIS a facut anuntul trist: VIOREL LIS...

B1 B1,
Din pacate, OANA LIS a facut anuntul trist: VIOREL LIS...

Momente grele pentru Oana Lis, dupa ce Viorel Lis a facut un accident vascular cerebral. Oana s-a aflat in permanenta alaturi de sotul ei, ajuns la Spitalul Universitar din Capitala. La inceputul. continuă pe B1

Din pacate medicii au facut ANUNTUL trist: Ilie Nastase...

Problemele se tin lant de Ilie Nastase, care nu trece prin cea mai fasta perioada a vietii sale. Marele tenismen s-a aflat intr-un moment de cumpana si in aprilie, 2017, cand a fost diagnosticat in Roma.

CUTREMUR in LUMEA MONDENA! Vesti CRUNTE despre CATALIN BOTEZATU! Medicii au facut anuntul TRIST: Ma rog sa mai vad lumina zilei

Catalin Botezatu a facut noi declaratii despre starea de sanatate dezvaluind rezultatele ultimului control medical. Acum doua saptamani, la un ultim control, care a fost la Targul-Mures, este adevarat.

O CELEBRA VEDETA din Romania, SOCATA dupa accidentul CUMPLIT din UNGARIA! A facut anuntul TRIST

O cunoscuta vedeta a reactionat extrem de dur dupa cumplitul accident din Ungaria, in urma caruia au murit noua romani. Actrita Nuami Dinescu a publicat un mesaj plin de revolta si.

Din pacate, o noua VESTE TERIBILA loveste lumea mondena: Anuntul trist despre VIOREL LIS tocmai a fost facut de sotia sa, OANA...

Clipe de cosmar pentru Oana si Viorel Lis dupa ce, in urma cu cateva saptamani, fostul edil a ajuns de urgenta la spital. Oana Lis a mers atunci cu el la urgente din cauza unor dureri de cap. Fostul primar al.

NOI profetii iNFIORATOARE despre MARELE CUTREMUR! Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE a facut ANUNTUL: Se va produce

Maria Ghiorghiu a facut noi profetii despre un mare cutremur care va lovi Romania. Dragii mei,din pacate vom auzi de un Cutremur mai intens ,un Cutremur care va fi mai extins acolo unde el se va produce. Unda.

DOLIU pentru Adrian Nastase si Ion Iliescu! ANUNTUL TRIST al zilei: A murit rapusa de CANCER

Doctorita Xiaoguang Wang, cel mai cunoscut specialist in acupunctura din Romania, a murit vineri, la Spitalul Judetean din Pitesti. Doctorita era stabilita din 1999 in Romania si colabora cu mai multe.

Din pacate, BOALA CUMPLITA de care sufera MIHAI BENDEAC e fara leac: Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt...

Mihai Bendeac a povestit ca depresia de care sufera l-a facut sa caute cu si mai mare determinare raspunsurile la intrebarile sale. Si, dupa ce a studiat foarte mult, a ajuns la concluzia ca divinitatea.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Cristiano Ronaldo a facut ANUNTUL, imediat dupa finala Ligii Campionilor! Ce spune starul Realului despre plecarea de la Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucator din istorie care castiga cinci trofee UEFA Champions League. Imediat dupa finala Ligii Campionilor, castigata in fata celor de la Liverpool, fotbalistul a facut i.

Alan Bean, unul dintre astronautii americani care au pasit pe Luna, a murit. NASA a facut anuntul

Agentia spatiala americana NASA a anuntat sambata decesul astronautului Alan Bean, al patrulea om care a pasit pe Luna, transmite Reuters. Fostul membru al misiunii Apollo 12 din 1969 avea 86 de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )