Libnet.ro
UNICEF

09:45

Din pacate, vestea trista a lovit ca un TRASNET: Celebrul MILIARDAR a fost gasit MORT chiar in BIROUL sau...

B1 B1,
Din pacate, vestea trista a lovit ca un TRASNET: Celebrul MILIARDAR a fost gasit MORT chiar in BIROUL sau...

Franta e in doliu, dupa ce unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri s-a stins din viata. Serge Dassault, creatorul celebrelor avioane militare Mirage, a murit luni la varsta de 93 de ani, potrivit. continuă pe B1

Veste TRISTA pentru toti romanii: Din pacate este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate. Artistul urma sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost reprogramate.

Franta e in DOLIU! Din pacate, A MURIT! Medicii nu au mai putut face nimic

Miliardarul francez din domeniul aerospatial Serge Dassault murit luni, la 93 de ani. Creatorul celebrelor avioane miliatare Mirage a decedat chiar in biroul companiei sale de pe bulevardul Champs-Elysees, din cauza.

Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Indragitul actor Alexandru Arsinel are din nou probleme de sanatate, la cinci ani dupa ce a suferit un transplant de rinichi. in varsta de 79 de ani, artistul a ajuns dependent de dializa pentru a-si.

SOC: Marian Dragulescu are GRAVE PROBLEME de sanatate! Din pacate, S-A DESCOPERIT ca are ...

Gimnastul Marian Dragulescu are probleme serioase de sanatate. Campionul olimpic nu poate participa la Cupa Mondiala din Croatia, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme la inima. CLICK AICI - Pica.

Din pacate, OANA LIS a facut anuntul trist: VIOREL LIS...

Momente grele pentru Oana Lis, dupa ce Viorel Lis a facut un accident vascular cerebral. Oana s-a aflat in permanenta alaturi de sotul ei, ajuns la Spitalul Universitar din Capitala. La inceputul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )