Libnet.ro
UNICEF

14:45

Franta e in DOLIU! Din pacate, A MURIT! Medicii nu au mai putut face nimic

B1 B1,
Franta e in DOLIU! Din pacate, A MURIT! Medicii nu au mai putut face nimic

Miliardarul francez din domeniul aerospatial Serge Dassault murit luni, la 93 de ani. Creatorul celebrelor avioane miliatare Mirage a decedat chiar in biroul companiei sale de pe bulevardul Champs-Elysees, din cauza. continuă pe B1

Din pacate medicii au facut ANUNTUL trist: Ilie Nastase...

Problemele se tin lant de Ilie Nastase, care nu trece prin cea mai fasta perioada a vietii sale. Marele tenismen s-a aflat intr-un moment de cumpana si in aprilie, 2017, cand a fost diagnosticat in Roma.

Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Indragitul actor Alexandru Arsinel are din nou probleme de sanatate, la cinci ani dupa ce a suferit un transplant de rinichi. in varsta de 79 de ani, artistul a ajuns dependent de dializa pentru a-si.

Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

Ileana Constantinescu s-a stins din viata. indragita artista de muzica populara trebuia sa isi serbeze ziua de nastere peste cateva zile, mai precis pe 30 mai, cand implinea 89 de ani. Cantareata a.

SOC: Marian Dragulescu are GRAVE PROBLEME de sanatate! Din pacate, S-A DESCOPERIT ca are ...

Gimnastul Marian Dragulescu are probleme serioase de sanatate. Campionul olimpic nu poate participa la Cupa Mondiala din Croatia, dupa ce medicii au descoperit ca are probleme la inima. CLICK AICI - Pica.

Din pacate, BOALA CUMPLITA de care sufera MIHAI BENDEAC e fara leac: Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt...

Mihai Bendeac a povestit ca depresia de care sufera l-a facut sa caute cu si mai mare determinare raspunsurile la intrebarile sale. Si, dupa ce a studiat foarte mult, a ajuns la concluzia ca divinitatea.

Veste TRISTA pentru toti romanii: Din pacate este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate. Artistul urma sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost reprogramate.

Din pacate, OANA LIS a facut anuntul trist: VIOREL LIS...

Momente grele pentru Oana Lis, dupa ce Viorel Lis a facut un accident vascular cerebral. Oana s-a aflat in permanenta alaturi de sotul ei, ajuns la Spitalul Universitar din Capitala. La inceputul.

Centru si periferie la nceput de secol XX - Conferinta Povesti din Bucuresti, mine, 29 mai, ora 19, la Fotocabinet

Pe 29 mai, ora 19,Povesti din BucurestisiPerspektivava asteapta laFotocabinet, in strada Lipscani, nr. 41, la o noua conferinta. Conferentiara lunii mai va fi arhitect IRINA CALOTA, iar conferinta poarta titlul: Centru si periferie la inceput de secol XX. Accesul la eveniment este gratuit. Conferinta va fi transmisa live pe pagina Perspektiva.

SMILEY, prima CONFESIUNE publica despre schimbarile din viata sa: Cea mai SINCERA si INTIMA...

Smiley va canta la Arenele Romane, pe 2 iunie, prezentand pentru prima data toate piesele de pe cel mai recent album al sau, Confesiune, in fata a 4. 000 de fani. M-am gandit un an de zile la aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )