Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dinamo, condamnata la retrogradare. Decizia luata de cluburile din Liga 1 ii nenoroceste pe caini

Adevărul Adevărul,
Dinamo, condamnata la retrogradare. Decizia luata de cluburile din Liga 1 ii nenoroceste pe caini

Cluburile din Liga 1 au agreat o variantaprin care sansele ca Dinamo sa mai evolueze sezonul viitor in primul esalon sunt aproape nule. continuă pe Adevărul

Cluburile din Liga 1 au decis prin vot: Dinamo retrogradeaza! Declaratia de care se leaga ultimele sperante ale cainilor

Dinamo a invins pe FC Voluntari in startul mandatului lui Gheorghe Multescu, scor 2-1, dar rezultatul este unul inutil. FRF a respins planul celor de la LPF de prelungire a campionatului, iar ros-albii au fost pusi in situatia de a juca miercuri, cu Viitorul, meciul din ultima etapa. Iar pentru celelalte partide restante ale formatiei .

Scenariu negru pentru Dinamo: Cluburile din Liga 1 au decis retrogradarea

Sansele ca Dinamo Bucuresti sa fieretrogradata in Liga a 2-a stau in picioare, potrivit deciziei cluburilor din primul esalon. Mai precis, ierarhia ar urma sa fie realizata in baza punctelor acumulate .

Dinamo e condamnata la retrogradare. Decizia socanta luata de FRF

Una din cele mai vechi echipe din fosta Divizia A si actuala Liga 1 de fotbal, Dinamo Bucuresti este cu un picior spre retrogradare. A ajuns aici datorita jocul sla in acest campionat dar si datorita unei decizii ad-hoc, luata azi-noapte de FRF. Dinamo, cu cinci jocuri restante, pe picior de retrogradare in ultima etapa .

Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

FCSB CFR Cluj 0-2 a fost un meci controversat, in care gazdele nu au facut nimic pentru a pune probleme adversarei. Cei mai importanti jucatori au fost lasati pe banca de rezerve, iar in locul lor au intrat juniori de la echipa a doua. Acest rezultat o readuce pe primul loc pe CFR Cluj .

Reactii dupa ultima etapa din Liga 2

Agonie si extaz pentru echipele din al doilea esalon care au luptat in vederea obtinerii unui loc in Liga 1.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )