Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scenariu negru pentru Dinamo: Cluburile din Liga 1 au decis retrogradarea

B1 B1,
Scenariu negru pentru Dinamo: Cluburile din Liga 1 au decis retrogradarea

Sansele ca Dinamo Bucuresti sa fieretrogradata in Liga a 2-a stau in picioare, potrivit deciziei cluburilor din primul esalon. Mai precis, ierarhia ar urma sa fie realizata in baza punctelor acumulate . continuă pe B1

Cluburile din Liga 1 au decis prin vot: Dinamo retrogradeaza! Declaratia de care se leaga ultimele sperante ale cainilor

Dinamo a invins pe FC Voluntari in startul mandatului lui Gheorghe Multescu, scor 2-1, dar rezultatul este unul inutil. FRF a respins planul celor de la LPF de prelungire a campionatului, iar ros-albii au fost pusi in situatia de a juca miercuri, cu Viitorul, meciul din ultima etapa. Iar pentru celelalte partide restante ale formatiei .

Dinamo, condamnata la retrogradare. Decizia luata de cluburile din Liga 1 ii nenoroceste pe caini

Cluburile din Liga 1 au agreat o variantaprin care sansele ca Dinamo sa mai evolueze sezonul viitor in primul esalon sunt aproape nule.

Titlul din Liga 1, decis la masa verde!? Scenariu cat se poate de posibil dupa FCSB CFR Cluj 0-2

FCSB CFR Cluj 0-2 a fost un meci controversat, in care gazdele nu au facut nimic pentru a pune probleme adversarei. Cei mai importanti jucatori au fost lasati pe banca de rezerve, iar in locul lor au intrat juniori de la echipa a doua. Acest rezultat o readuce pe primul loc pe CFR Cluj .

AEP anunta ca a fost constituit BEC pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca azi a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerea locale din 27 septembrie.

Cifrele care rastoarna toate calculele pentru alegerile locale din Bucuresti. Vestea care cade ca un traznet pentru Nicusor Dan

Antena 3 are cifrele care rastoarna toate calculele politice pentru alegerile locale din Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, este politicianul in care bucurestenii au cea mai mare incredere. Un sfert dintre bucuresteni o crediteaza cu sanse de a schimba Capitala.

Reactii dupa ultima etapa din Liga 2

Agonie si extaz pentru echipele din al doilea esalon care au luptat in vederea obtinerii unui loc in Liga 1.

Belgia dispune carantina si test COVID-19, pentru calatorii veniti din mai multe judete ale Romaniei. in schimb, dinspre regat, deplasarile non-esentiale in zona rosie nu sunt autorizate

Autoritatile belgiene au inscris in zona rosie mai multe judete din Romania, astfel ca persoanele care vin in regat din aceste regiuni ale tarii noastre sunt obligate, incepand cu 1 august, sa intre in.

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )