Libnet.ro
UNICEF

05:30

Directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava si-a dat demisia dupa o saptamana

Antena3 Antena3,
Directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava si-a dat demisia dupa o saptamana

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava, numit in urma cu o saptamana in locul lui Vasile Rimbu, si-a dat demisia. impreuna cu managerul interimar si-au mai inaintat demisiile directorul medical si o asistenta-sefa. continuă pe Antena3

Directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava si-a dat demisia dupa numai sase zile

Dr. Florin Filip, directorul interimar al Spitalului Judetean Suceava, numit in urma cu sase zile in locul lui Vasile Rimbu, si-a dat demisia. impreuna cu managerul interimar si-au mai inaintat demisiile directorul medical si o asistenta-sefa.

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat

Noua conducere a Spitalului Judetean Suceava - mangerul Florin Filip si directorul medical Doina Ganea Motan - a demisionat miercuri seara, scrie Monitorul de Suceava. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID.

Dubla tragedie din familia unei directoare a Spitalului Judetean Suceava: sotul si socrul, rapusi de coronavirus

Directoarea de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean Suceava, Doina Chirap, trece printr-o experienta ingrozitoare. Ea s-a infectat cu COVID 19 si se afla internata in unitatea medicala. Sotul acesteia a decedat, rapus de noul coronavirus. Din pacate, s-a stins, din aceeasi cauza, si tatal barbatului.

Directorul Spitalului Judetean Suceava a facut operatii desi avea simptome de coronavirus

Politia cerceteaza modul in care directorul medical de la Spitalul Judetean din Suceava, inchis din cauza zecilor de infectari cu coronavirus, a operat un pacient desi era simptomatic si tocmai facuse testul COVID-19.

Situatie neclara la Suceava: Managerul Spitalului Judetean vorbeste de 20 de decese provocate de coronavirus

Noul manager al Spitalului Judetean Suceava, dr. Florin Filip, a afirmat, pentru corespondentul Adevarul, ca la aceasta unitate medicala s-ar fi inregistrat de fapt 20 de decese cauzate de Covid-19.

Iohannis retrage decoratia Meritul Sanitar in grad de Cavaler Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoratiei Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler conferit spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava ca urmare a modului in care a fost gestionata criza de COVID-10.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

Klaus Iohannis retrage decoratia Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava.

Procurorii sustin ca angajatii spitalului din Suceava sunt vinovati de raspandirea epidemiei

In vederea imprejurarilor in care s-a realizat testarea pentru infectia cu COVID-19, respectiv au fost testate unele persoane, cu incalcarea reglementarilor legale, in conditiile existentei unui numar limitat de teste, iar probele recoltate unor angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava nu au fost inaintate catre laboratoare specializate, se arata intr-un comunicat postat de Ministerul Public.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul ajunge la 78. Cei sase pacienti erau internati tot la Spitalul Judetean Suceava

Sase noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti, iar bilantul a ajuns astfel la 78. Toate cele 6 persoane erau internate in doua sectii ale Spitalului Judetean de Suceava, unde s-au inregistrat 30 de decese, multe dintre ele fiind raportate cu intarziere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )