Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum sa alegi dintre cele mai bune case de pariuri? Ghid incepatori

România Liberă România Liberă,
Cum sa alegi dintre cele mai bune case de pariuri? Ghid incepatori

Toata lumea pariaza, insa putini sunt cei care stiu sa profite la maxim de punctele forte ale numero. continuă pe România Liberă

Una dintre cele mai bune perechi de casti cu noise cancelling de pe piata are in sfarsit un succesor: Sony a anuntat WH-1000XM4

Lansarea lui WH-1000XM4 vine la capatul mai multor luni de speculatii, si confirma in mare ceea ce asteptam - nu sunt schimbari majore, dar sunt binevenite.

Spitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de medici ATI, toate vacante

Spitalul din orasul Mioveni are in organigrama opt posturi de medici ATI dar niciunul dintre ele nu .

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii.

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

DEZBATERE PUBLICA Langa una dintre cele mai vechi case din Bucuresti ar putea aparea doua blocuri, unul de trei si altul de sase etaje Proiectele imobiliare sunt in curs de aprobare

Pe Calea Serban Voda, la numarul 33, la cativa pasi de biserica Sfantul Spiridon Nou, se afla una dintre cele mai vechi case din Bucuresti. Este o casa de targovet, construita la sfarsitul secolului XVII, dupa cum arata placuta care indica faptul ca este monument istoric, cu un pridvor generos si foarte bine pastrata. in curtea monumentului istoric ar putea aparea insa un bloc de 6 etaje care va adaposti un hotel, initiativa privata, iar langa, un imobil de 3 etaje. Proiectul din urma apartine Parohiei Sfantul Spiridon Nou care doreste sa construiasca aici Casa Sarbatoarea - hotel. Ambele proiecte sunt in curs de aprobare la Primaria Sector 4 condusa de Daniel Baluta.

Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

Premierul Ludovic Orban a mers joi in Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona si pentru a-i asigura pe acestia ca Guvernul se implica pentru a le rezolva problemele. Premierul a participat si la.

Una dintre cele mai mari banci a facut anuntul. Zeci de mii de romani vizati. Se intampla deja

Banca Romana de Dezvoltare a venit cu un anunt important pentru Romania. in ciuda pierderilor inregistrate, BRD a venit si cu un beneficiu. BRD sustine ca in perioada starii de urgenta,.

Studiu Harvard: Pierderea mirosului - primul si unul dintre cele mai frecvente simptome ale Covid-19, mult mai des intalnit decat febra sau tusea

Oamenii de stiinta de la Harvard au publicat un studiu despre pierderea mirosului si sau a gustului, principalul simptom neurologic si in general, unul dintre primele semnale care sugereaza boala Covid-19. Conform neurologilor, pierderea mirosului poate fi primul sau chiar singurul simptom care insoteste infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Alina Antonie, Legal Director, Huawei Romania: Respectarea cerintelor liberei concurente ar crea cadrul pentru implementarea celei mai bune solutii tehnice 5G pentru Romania si romani

Huawei Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala ICT. Prezenta in Romania din anul 2003, compania a deschis aici, pe parcursul anilor, mai multe centre de servicii globale. Tara noastra ocupa un loc strategic, alaturi de Germania, in dezvoltarea amprentei Huawei la nivel european.

Horoscop august 2020. Cele mai fericite zodii in aceasta perioada

Horoscopul lunii august vine cu vesti bune petru multe zodii. Unii vor face calatorii, altii vor primi oaspeti de seama si vor descoperi partea foarte frumoasa a vietii, pe cand altii vor fi mustruluiti bine la locul lor de munca. Asa arata horoscopul lunii august pentru fiecare zodie in parte Berbec Berbecii au o luna .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )