Libnet.ro
UNICEF

18:45

Discursul lui Patraru dedicat Regelui Mihai care a urcat TVR 1 in topul audientelor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Discursul lui Patraru dedicat Regelui Mihai care a urcat TVR 1 in topul audientelor VIDEO

Editia Starea Natiei cu jurnalistul Dragos Patraru, din data de sase decembrie, a urcat TVR 1 in topul primelor statii TV pe toate targeturile de audienta, intr-o emisiune dedicata Regelui Mihai. continuă pe Adevărul

Patraru a urcat TVR in topul audientelor cu momentul dedicat regelui Mihai VIDEO

Editia Starea Natiei cu jurnalistul Dragos Patraru, din data de sase decembrie, a urcat TVR 1 in topul primelor statii TV pe toate targeturile de audienta, intr-o emisiune dedicata Regelui Mihai.

Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

Liviu Avram: Ultimul dividend din cadavrul Regelui Mihai

Ticalosii aflati la conducerea Romaniei au stiut intotdeauna sa extraga dividende din bunul simt al Regelui Mihai: abdicarea din 47, exilul tacut, alungarea din tara in 90 si 94, reconcilierea din anii 2000, discursul din Parlament din 2011 toate au fost momente din care, intr-un fel sau altul, dar profitand intotdeauna de bunul-simt al regelui, conducatorii Romaniei au stiut sa-si extraga dividende.

FOTOGALERIE Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai, imortalizate de fotografi (imagini dupa 1989)

Revenirea Regelui Mihai in Romania dupa caderea comunismului, prezentarea nepotului Nicolae in fata unui milion de oameni, intalnirile cu presedintii Iliescu, Constantinescu si Basescu, discursul din plenul Parlamentului - toate sunt momente istorice al caror protagonist a fost Regele Mihai. Vezi in articol o FOTOGALERIE cu momente decisive in istoria Romaniei, suprinse de Agerpres.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Funeraliile Regelui Mihai: Cati bani a alocat Guvernul pentru protocolul de la Otopeni destinat oficialilor straini

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor regale care vor veni la funeraliile regelui Mihai, au declarat surse guvernamentale.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I va ajunge pe 13 decembrie in tara, la ora 11. 00, pe Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles. La ora 14. 00, corpul neinsufletit al Regelui va fi asezat in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar la ora 18. 00, acesta va fi transportat la Sala Tronului din Palatul Regala, pentru o ceremonie privata. Casa regala a stabilit si un program pentru depunerea de flori. Sambata, 16 decembrie 2017, de la ora 12. 30 la ora 14. 00, la Catedrala Patriarhala, va avea loc slujba de inmormantare, iar la ora 18. 45 va avea loc slujba de ingropare a Regelui Mihai I in Noua Catedrala de la Curtea de Arges, informeaza Casa Regala.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )