Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un dispozitiv explozibil a fost gasit la locuinta lui George Soros

Hotnews Hotnews,
 Un dispozitiv explozibil a fost gasit la locuinta lui George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni in cutia postala a locuintei lui George Soros din Westchester County, miliardarul filantropist fiind tinta preferata a grupurilor de extrema dreapta, potrivit autoritatilor citate de New York Times. continuă pe Hotnews

Un dispozitiv explozibil, descoperit la locuinta miliardarului George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni intr-o cutie postala in apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungara George Soros , care a devenit o tinta a criticilor militantilor de dreapta in Statele Unite si in Europa de.

Alerta la New York. Politia a gasit o bomba in apropierea casei lui George Soros

Un dispozitiv explozibil a fost gasit luni intr-o cutie postala in apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungara George Soros, care a devenit o tinta a criticilor militantilor de.

Un dispozitiv exploziv descoperit in apropierea casei lui George Soros din New York

Un dispozitiv exploziv a fost descoperit pe 22 octombrie intr-o cutie postala din apropierea casei miliardarului George Soros, aflat in Westchester County, New York, au anuntat autoritatile locale.

O bomba artizanala a fost descoperita in apropierea locuintei miliardarului George Soros

Panica la resedinta din New York a cunoscutului miliardar George Soros. Un dispozitiv exploziv a fost gasit in cutia postala a omului de afaceri. Descoperirea a fost facuta de catre un angajat al acestuia care.

Moarte cumplita pentru un tanar de 30 de ani. A fost gasit cu gatul taiat intr-o balta de sange

Un tanar de 30 de ani a fost gasit in casa cu gatul taiat. Cadavrul a fost gasit de pompieri intr-o balta de sange. Cu toate acestea politistii iau in calcul si varianta sinuciderii. Cercetarile continua.

Cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost gasit

Corpul jurnalistului ucis Jamal Khashoggi a fost gasit intr-o fanta din resedinta consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul, a declarat pentru Sputnik liderul Partidului Patriotic turc VATAN), Dogu.

Declaratiile medicilor. Cum a fost gasit Ilie Balaci cand a ajuns ambulanta

Ilie Balaci a fost gasit duminica dimineata acasa, in stop cardio-respirator, de un echipaj al Ambulantei Dolj, care dupa ce a incercat cateva zeci de minute sa il resusciteze, a declarat decesul,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )