Libnet.ro
UNICEF

15:30

Disputa sangeroasa din cauza Facebook. O femeie insarcinata a fost impuscata in burta. Copilul ei a murit la spital

Adevărul Adevărul,
Disputa sangeroasa din cauza Facebook. O femeie insarcinata a fost impuscata in burta. Copilul ei a murit la spital

O americana insarcinata a fost impuscata in abdomen de o femeie cu care se certase pe Facebook. Victima era insarcinata si, din cauza ranilor, copilul ei nu a supravietuit. continuă pe Adevărul

Doua masini au intrat in coliziune pe DN 10, in Brasov: Cinci persoane, intre care o femeie insarcinata, au fost ranite

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, duminica dupa-amiaza, pe DN 10, in judetul Brasov, cauzand ranirea a cinci persoane, intre care si o femeie insarcinata. Unul duintre autoturisme a intrat pe.

Femeie moarta, dupa ce ambulanta a ajuns la alta adresa din cauza COINCIDENTEI numelor a doua strazi

O femeie din judetul Iasi a murit dupa ce ambulanta a ajuns la locuinta sa cu 40 de minute intarziere, din cauza ca numele strazii localitatii unde trebuia sa ajunga era identic cu altul din municipiul Ias.

Porturile constantene, inchise din nou din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise din nou, joi dimineata, din cauza cetii dense, dupa ce operatiunile portuare fusesera sistate si miercuri tot in conditii de vizibilitatea extrem de scazuta, transmite Mediafax.

Premierul ucrainean isi SCURTEAZA vizita la Roma din cauza situatiei din Ucraina

Premierul interimar ucrainean Arseni Iateniuk, aflat intr-o vizita la Roma, pentru a asista la canonizarea papilor Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a hotarat sa-si scurteze sederea din cauza.

Wall Street inchide in scadere din cauza instabilitatii din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza inrijorarii investitorilor cu privire la reaparitia tensiunilor in Ucraina: Dow Jones a scazut cu 0,85%, iar Nasdaq cu 1,75%.

Rusia nu va suferi de foame din cauza sanctiunilor impuse de Occident

Nu exista posibilitatea ca Rusia sa intre intr-o criza alimentara, din cauza sanctiunilor impuse de Occident, este de parere ministrul rus al Agriculturii, Nikolai Fiodorov. Chiar si pe termen mediu, nu cred ca.

Ford, profit mai mic cu 40% din cauza rechemarilor in service

Profitul net al Ford Motor a scazut cu 39% in primul trimestru, la 989 milioane de dolari, fata de aceeasi perioada a anului trecut, din cauza costurilor legate de garantii si rechemari de vehicule in service. Rezultatul este sub asteptarile.

Situatie stanjenitoare pentru euroscepticii de la UKIP, Marea Britanie: Au folosit un imigrant irlandez pe post de cetatean britanic ramas somer din cauza imigratiei

Partidul eurosceptic britanic UKIP s-a trezit intr-o situatie stanjenitoare, dupa ce a folosit intr-un poster un imigrant irlandez pe post de cetatean britanic care a ajuns somer exact din cauza imigratiei, scrie The Daily Telegraph.

Ce se intampla cu ECONOMIA Rusiei din cauza tensiunilor cu Ucraina. Perspectivele sunt slabe

Agentia Standard Poors SP) a scazut vineri ratingul cu privire la solvabilitatea Rusiei de la BBB la BBB- si a mentinut perspectiva negativa, din cauza tensiunilor tot mai puternice dintre .

INFOTRAFIC: DN 7 A, intre Brezoi si Voineasa, blocat din cauza aluviunilor de pe sosea

Drumul national 7 A, care face legatura intre localitatile valcene Brezoi si Voineasa, este blocat, joi seara, in dreptul localitatii Saliste, din cauza unei cantitati mari de aluviuni care au acoperit soseaua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )