Libnet.ro
UNICEF

16:30

INFOTRAFIC: DN 7 A, intre Brezoi si Voineasa, blocat din cauza aluviunilor de pe sosea

România Liberă România Liberă,
INFOTRAFIC: DN 7 A, intre Brezoi si Voineasa, blocat din cauza aluviunilor de pe sosea

Drumul national 7 A, care face legatura intre localitatile valcene Brezoi si Voineasa, este blocat, joi seara, in dreptul localitatii Saliste, din cauza unei cantitati mari de aluviuni care au acoperit soseaua. continuă pe România Liberă

Cauza REVOLTATOARE a inundatiilor. Apa se revarsa din cauza GUNOAIELOR adunate in diguri

Doua zone din Ramnicu Valcea au fost inundate in prima zi de Pasti dupa ce canalizarea orasului a refulat din cauza gunoiului aruncat de oameni direct in diguri, intr-o zona fiind gasita, pe langa o.

Femeie moarta, dupa ce ambulanta a ajuns la alta adresa din cauza COINCIDENTEI numelor a doua strazi

O femeie din judetul Iasi a murit dupa ce ambulanta a ajuns la locuinta sa cu 40 de minute intarziere, din cauza ca numele strazii localitatii unde trebuia sa ajunga era identic cu altul din municipiul Ias.

Porturile constantene au fost inchise din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale.

Porturile constantene, inchise din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax.

Femeie moarta, dupa ce ambulanta a ajuns la alta adresa din cauza COINCIDENTEI numelor a doua strazi. STS a sesizat Parchetul Militar

Update 21. 23- Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a sesizat Parchetul militar pentru stabilirea unui eventual raport de cauzalitate intre decesul femeii din Iasi si modul in care au actionat.

Ucraina suspenda operatiunea militara din estul tarii, din cauza riscului mare de trecere a frontierei de catre trupele ruse

Operatiunea armatei ucrainene in orasul Slaviansk, din estul tarii, a fost suspendata, din cauza temerilor guvernului de la Kiev ca exista un risc ridicat ca trupele ruse sa treaca frontiera estica,.

Porturile din Constanta, inchise din nou din cauza cetii

Operatiunile din porturile maritime si fluviale dinConstanta au fost sistate joi dimineata din cauza cetii dense. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor.

Porturile constantene au fost inchise din nou din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise din nou, joi dimineata, din cauza cetii dense, dupa ce operatiunile portuare fusesera sistate si miercuri tot in conditii de vizibilitatea extrem de.

Porturile constantene, inchise din nou din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise din nou, joi dimineata, din cauza cetii dense, dupa ce operatiunile portuare fusesera sistate si miercuri tot in conditii de vizibilitatea extrem de scazuta, transmite Mediafax.

Sova: Autostrada Deva - Lugoj va fi deviata, din cauza unui cimitir ilegal

Lotul patru din tronsonul de autostrada Deva-Lugoj va fi deviat de pe aliniamentul initial, dupa ce constructorul a descoperit un cimitir care functiona ilegal in zona expropriata, figurand drept pasune, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )