Libnet.ro
UNICEF

13:15

DNA, precizari despre dosarul in care este urmarit penal NOUL SEF AL CNAS, Vasile Ciurchea: Cazul este in lucru de TREI ANI

B1 B1,
DNA, precizari despre dosarul in care este urmarit penal NOUL SEF AL CNAS, Vasile Ciurchea: Cazul este in lucru de TREI ANI

Noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, si directorul general al Casei, Liliana Mihai, sunt urmariti penal din luna mai 2016, intr-un dosar referitor la. continuă pe B1

Dosarul in care sunt urmariti penal Vasile Ciurchea si Liliana Mihai, presedintele si directorul general al CNAS, este in lucru de 3 ani

Vasile Ciurchea, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), dar si Liliana Mihai, directorul general al Casei, sunt urmariti penal inca din luna mai 2016, intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic al Casei, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Ce s-a mai intamplat cu acest dosar? Este in lucru, au precizat miercuri pentru HotNews. ro procurorii DNA.

Explicatia lui Dancila pentru numirea lui Vasile Ciurchea, urmarit penal, la sefia CNAS: Aveam nevoie de un specialist daca va fi inculpat, voi lua masuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca l-a numit pe Vasile Ciurchea, la sefia CNAS, chiar daca este urmarit penal pentru ca avea nevoie de un specialist. Ea a precizat ca, daca acesta va fi inculpat, va lua masurile care se impun.

DNA a clasat dosarul care-l viza pe primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad

Primarul din Sfantu Gheorghe, Antal arpad, a anuntat, miercuri, ca, dupa 1. 232 de zile de la deschidere, dosarul de urmarire penala a fost clasat de DNA, pentru ca acuzatia nu s-a confirmat, faptele neavand caracter infractional.

Care este cauza oficiala a mortii barbatului din Vatra Dornei, care a fost imobilizat de jandarmi cu spray lacrimogen

Specialistii au emis certificatul de deces al barbatului de 55 de ani, care a fost imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi, intr-un parc din Vatra Dornei. Potrivit raportului medical, principala cauza a mortii a fost insuficienta cardio-respiratorie acuta. Ce apare in certificatul de deces al barbatului imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi Printre cauzele trecute .

Acest lac roz iti taie respiratia: care este explicatia culorii neobisnuite pe care o are apa

Australia este gazda multor animale ciudate, dar a devenit o destinatie turistica fascinanta si datorita minunilor naturale precum un lac roz incredibil. in imaginea de mai sus se poate vedea lacul Hillier din Australia. Acest este un cop de apa cat se poate de natural, chiar daca acea culoare de guma mestecat pare sa fie .

Teleportarea exista: care este primul obiect teleportat in spatiu

Un grup de cercetatori chinezi au reusit, pentru prima oara, sa teleporteze un obiect in spatiu. Tehnologia este inca la inceput, dar acesta este un precedent memorabil. Cei mai multi dintre noi asociaza teleportarea cu filmele SF, o particularitate tehnica pe care nu te astepti sa o vezi decat in Star Trek. Se pare insa .

Antal Arpad anunta ca DNA a clasat dosarul in care il acuza de coruptie. Procurorii incepusera urmarirea penala impotriva sa in februarie 2016

Antal Arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, a anuntat, miercuri, ca Directia Nationala Anticoruptie a clasat dosarul de coruptie deschis in 2016 impotriva sa, pentru inexistenta faptei, potrivit Maszol preluat.

DAN BARNA, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Este o nedreptate majora

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca pensiile speciale reprezinta o nedreptate majora fata de ceilalti cetateni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explica faptul ca USR nu va taia pensiile si salariile daca ajunge la guvernare - asa cum speculeaza partidele de la putere, dar afirma ca Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura.

inghetata artizanala, tot mai cautata de romani. Care este secretul gusturilor savuroase

Inghetata artizanala este tot mai cautata de romani. Asta datorita ingredientelor naturale si gustului intens. Gelatierii au retete inedite, cat sa satisfaca poftele chiar si celui mai pretentios client.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )