Libnet.ro
UNICEF

15:00

DNA a retinut un avocat pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA a retinut un avocat pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie Timisoara au dispus retinerea pentru 24 de ore a avocatei Ramona Elena Joldes din cadrul Baroului Bucure and sti, acuzata de trafic de influenta, potrivit unui comunicat la DNA remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a avocatei Ramona Joldes, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta. Avocata este.

Avocata in Baroul Bucuresti, prinsa in flagrant in timp ce primea mita. Ea a fost retinuta pentru trafic de influenta

Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, a fost prinsa de procurorii anticoruptie in timp ce primea mita suma de 12. 000 de lei. Aceasta a fost retinuta pentru trafic de influenta dupa ce ar fi pretins bani pentru a interveni pe langa un judecator.

Fratele unui judecator din Bucuresti, retinut pentru TRAFIC DE DROGURI

Fratele unui judecator din Bucuresti a fost retinut pentru trafic de droguri. Barbatul, in varsta de 35 de ani, a carei mama a fost de asemenea magistrat la inalta Curte, a fost prins in flagrant, in timp ce.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatei Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA, remis, marti, Romania libera.

Germania si Franta fac presiuni asupra Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE din Ucraina

Berlinul a apreciat duminica seara ca Moscova are datoria de a exercita presiuni asupra separatistilor prorusi din estul Ucrainei in vederea eliberarii observatorilor OSCE, in timp ce Parisul a avertizat in privinta unui derapaj care ar urma sa aiba consecinte considerabile.

Un numar de 19 dosare de candidatura pentru gazduirea Campionatului European din 2020 au fost depuse la UEFA

Dosarul cu candidatura Bucurestiului la gazduirea CampionatuluiEuropean din 2020 se numara printre cele 19 dosare finale primite de UEFA, a anuntat, sambata, forul european. UEFA a primit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )