Libnet.ro
UNICEF

12:00

A murit unul dintre cei mai cunoscuti basisti din lume

Antena3 Antena3,
A murit unul dintre cei mai cunoscuti basisti din lume

Idolul mai multor generatii de tineri, basistul trupei Bay City Rollers, a murit, la 62 de ani. Cauza decesului este un mister. Familia asteapta raportul medicilor. continuă pe Antena3

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful .

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti cantareti a devenit tatic. Anuntul i-a luat prin surprindere pe fani

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din lume, Ed Sheeran, a anuntat pe contul de Instagram ca a devenit tatic pentru prima oara. Artistul in varsta de 29 de ani s-a casatorit anul trecut cu Cherry Seaborn.

Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Tinmar Energy S. A, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, intentioneaza sa preia Intercereal SA, firma din Ialomita care se ocupa de productia si comertul cu cereale, detinuta de controversatul om de afaceri Ioan Niculae, prin InterAgro.

UMF Carol Davila: Am pierdut unul dintre cei mai de seama reprezentanti. Prof. dr. Bajenaru a fost un om luminat, cu viziune, care a muncit continuu

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti deplange intr-un comunicat disparitia prof. dr. Ovidiu Bajenaru, unul dintre cei mai buni neurologi din Romania, creator de scoala.

Unul dintre cei mai reputati neurologi din Romania a murit de COVID-19. Prof. dr. Ovidiu Bajenaru era internat de o saptamana la Institutul Matei Bals

Seful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, a murit joi, la Institutul Matei Bals din Capitala, unde era internat de o saptamana, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus.

A murit unul dintre doctorii de marca ai Romaniei, creatorul scolii moderne de neurologie

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a pierdut astazi unul dintre cei .

Zeci de persoane fara adapost dorm pe strada in Marea Britanie, pe una dintre cele mai exclusiviste strazi din Londra. Multi dintre acestia ar putea fi romani

Zeci de persone fara adapost au fost vazute dormind pe jos pe una dintre cele mai exclusiviste strazi din Londra, la cativa metri de un hotel de cinci stele. Conform unui angajat al unui magazin de strada Park Lane, majoritatea persoanelor sunt din Romania si isi fac aparitia dupa ora 20:30, in fiecare seara.

Unul dintre cele mai ambitioase demersuri NASA ca sa aflam ce-i in Univers

Chiar daca NASA are multe abilitati tehnologice, poate avea inca greutati trimitand date de la misiunile spatiale indepartate inapoi pe Pamant si invers. Este unul dintre motivele.

LOL, papusile groazei? Secretele scandaloase ale uneia dintre cele mai populare jucarii din Romania. Parintii din intreaga lume sunt revoltati (VIDEO)

Este cea mai trendy papusa de pe piata, a castigat numeroase distinctii internationale, are un marketing fabulos si un pret pe masura. insa noile date care ies la iveala despre unele versiuni ale.

Parintele Calistrat, care recomanda gargara cu apa si sare si o gura de tuicuta contra-COVID-19 este suspect de infectare cu coronavirus (VIDEO)

Parintele Calistrat, unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici din Romania, cel care recomanda contra infectarii cu coronavirus gargara cu apa si sare si o gura de tuicuta, a fost internat in Spitalul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )