Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, despre bonusul pentru cadrele medicale. Cel mai important este ca resursele sa fie folosite pentru protectia medicilor

Hotnews Hotnews,
 Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, despre bonusul pentru cadrele medicale. Cel mai important este ca resursele sa fie folosite pentru protectia medicilor

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, aflat in prima alinie in criza coronavirus, spune ca demersul de a acorda un bonus lunar de 500 de euro personalului medical care trateaza pacienti cu Covid-19 este un gest frumos, dar cel mai important este ca resursele sa fie folosite pentru protectia medicilor. continuă pe Hotnews

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, apel catre medicii care aleg sa demisioneze: Ne-am ales profesia la bine si la greu. Ramaneti pe baricade

Doctorul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, care se afla in prima linie in criza coronavirus, face apel la cadrele medicale sa nu abandoneze acum. Nu avem o profesie oarecare, stiam de la inceput ca implica multe responsabilitati si riscuri, dar ne-am ales-o la bine si la greu, transmite medicul, in contextul in care in ultimele zile tot mai multi doctori demisioneaza, cer pensionarea sau intra in concediu de teama sa nu se imbolnaveasca, pentru ca nu au echipamente de protectie.

Doctorul Virgil Musta, eroul in alb de la Timisoara, ne ofera 13 sfaturi pentru a ne proteja de coronavirus

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, se afla printre medicii din prima linie care lupta impotriva noului coronavirus si care a salvat cei mai multi pacienti infectati din Romania 55). Ce trebuie sa respecte toti cetatenii Acesta face apel la responsabilitatea tuturor oamenilor pentru a stopa .

Doctorul Virgil Musta explica de ce a crescut la Timisoara numarul celor decedati din cauza coronavirusului

Dr. Virgil Musta, medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus, a explicat luni, la Antena 3, de ce a crescut in ultimele zile numarul pacientilor decedati din cauza coronavirusului.

Doctorul Virgil Musta apel catre romani: Minciuna si nerespectarea regulilor conduc la consecinte tragice

Medicul Virgil Musta de la spitalul Victor Babes din Timisoara transmite un mesaj celor ce prezinta riscul de a fi infectati cu COVID-19.

Spitalul de Boli Infectioase Iasi nu mai are paturi libere la ATI. Noi cazuri grave vor fi dirijate catre Spitalul de Neurochirurgie

Toate cele noua paturi de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase din Iasi sunt ocupate de pacienti cu noul coronavirus, doi dintre ei fiind intubati si ventilati.

Spitalul de Boli Infectioase din Constanta va putea realiza zilnic 100 de testari COVID-19

Spitalul de Boli Infectioase din Constanta a primit un aparat de testare din partea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. in total, unitatea medicala are trei astfel de aparate.

CORONAVIRUS. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, care trateaza pacienti cu COVID-19, discriminata de vecinii de bloc: Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului. M-au dat afara din magazin (VIDEO)

Pandemia de coronavirus provoaca disensiuni intre oameni. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase de la Galati, care trateaza pacienti de coronavirus, reclama, intr-o postare pe Facebook, ca a fost.

Cum dezinfectam incaltamintea si hainele purtate afara. Sfaturile medicului infectionist Virgil Musta

Coronavirusul poate fi luat chiar si din praful din atmosfera, a explicat medicul specialist Virgil Musta de la spitalul Victor Babes din Timisoara.

VIDEO Militarii au intampinat-o cu flori si aplauze pe asistenta medicala de la Boli Infectioase careia vecinii i-au aruncat clor pe usa

MIlitarii Batalionului 284 Tancuri au asteptat-o in fata blocului pe asistenta medicala hartuita de vecini pentru ca lucreaza la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, oferindu-i flori si aplaudand-o, in speranta ca gestul lor ii va da putere sa lupte mai departe.

LOreal Romania doneaza produse si gel pe baza de alcool catre spitalele de boli infectioase

LOreal Romania doneaza peste 42. 000 de produse catre spitalele de boli infectioase din tara si peste 7,5 tone de gel pentru curatarea mainilor pe baza de alcool catre spitale, farmacii si retelele alimentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )