Libnet.ro
UNICEF

22:00

Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor, pe 29 ianuarie

Antena3 Antena3,
Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor, pe 29 ianuarie

UPDATE - Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor pe data de 29 ianuarie, a stabilit Biroul Permanent. continuă pe Antena3

Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, pe 29 ianuarie

UPDATE - Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi pe data de 29 ianuarie, a stabilit Biroul Permanent.

DOCUMENT Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Un profund val de nemultumire, dupa scrutinele din 2012 si 2016

Guvernul spune, in expunerea de motive a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi pe care isi va asuma raspunderea in Parlament, ca sistemul actual a provocat in societate un profund val de nemultumire.

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Ciolos, despre asumarea raspunderii guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi: Cea mai buna varianta Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, la Iasi, ca asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi este cea mai buna varianta. Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas curajos, sper sa o faca si pentru alte proiecte de legi, a afirmat Ciolos, potrivit Mediafax.

VIDEO Guvernul vine in Parlament in 29 ianuarie pentru a-si angaja raspunderea pe alegeri in doua tururi

Conducerea Parlamentului a stabilit luni calendarul asumarii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi, in sesiune extraordinara. Premierul Ludovic Orban va prezenta legea in parlament in 29 ianuarie.

Turcan: Motiunea PSD nu va trece. Vom ajunge la alegerea primarilor in doua tururi

Viceprim-ministrul Raluca Turcan si-a exprimat convingerea ca nu va trece motiunea pe care PSD intentioneaza sa o depuna, dupa ce Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea in Parlament cu privire la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Parlamentul a stabilit calendarul pe asumarea Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi, in sesiune extraordinara

Conducerea Parlamentului a stabilit luni calendarul asumarii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi, in sesiune extraordinara. Premierul Ludovic Orban va prezenta legea in Parlament in 29 ianuarie.

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

Guvernul Orban a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi Cum vrea PNL sa combata turismul electoral si sa incurajeze pluralismul

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni, proiectul de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, cel mai recent motiv de clinci dintre PSD si PNL. Printre prevederile actului normativ se.

Surse: Documentele privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor au ajuns la Parlament

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni dimineata, documentele necesare pentru demararea procedurii de angajare a raspunderii in privinta modificarii legii electorale, in sensul revenirii la alegerea primarilor in doua tuturi de scrutin. Surse politice sustin ca acestea au ajuns deja.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )