Libnet.ro
UNICEF

18:15

Raed Arafat da cartile pe fata. Care este adevaratul motiv al numarului urias de cazuri in Romania: De ce sa ne ascundem dupa deget?

Playtech Playtech,
Raed Arafat da cartile pe fata. Care este adevaratul motiv al numarului urias de cazuri in Romania: De ce sa ne ascundem dupa deget?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a explicat ieri seara motivele pentru care Romania a ajuns sa se afle pe primele locuri din lume ca numar noi de imbolnaviri. Din pacate, o mare parte din vina o au cetatenii care se arata obositi si dezinteresati sa mai tina cont de regulile de preventie. Care este . continuă pe Playtech

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Ce inseamna, de fapt, daca visezi ca ai o fata. Este total neasteptat

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna cand in vis iti apare o fetita sau o fata? Ei bine, atunci cand visam retinem un singur element care ne-a marcat. Simbolurile care se repeta sunt cele care ne pun, adesea, pe ganduri. Care este adevaratul motiv pentru care visam acest lucru, aflati in paragrafele urmatoare. Ce inseamna cand .

Raed Arafat, amenintat cu moartea pe Facebook

Raed Arafat este amenintat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiratiei potrivit careia viruslui SARS-CoV-2 nu exista. Postarea a fost publicata aseara pe Facebook si a fost distribuita de peste 1. 500 de ori, anunta Digi24.

Raed Arafat, amenintat cu moartea pe Facebook: de ce a devenit postarea virala

Raed Arafat e un personaj-cheie al echipei care incearca sa tina sub control pandemia de coronavirus din Romania. Din acest motiv, este extrem de expus mai ales in fata celor care-i contesta.

Raed Arafat, reactie furibunda la adresa cetatenilor: Nici nu s-a publicat legea si au si inceput atacurile impotriva mea

Raed Arafat a izbucnit la scurt timp dupa ce legea izolarii si carantinei a fost votata in Senat. in ciuda tuturor eforturilor pe care le face impreuna cu colegii sai, secretarul de stat in MAI a fost aspru criticat de cetateni, motiv pentru care a transmis un mesaj pe o retea de socializare, cu scopul .

Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Secretarul de stat Raed Arafat reclama atacurile impotriva sa dupa votul dat joi seara din Senat pe legea privind carantina si izolarea. El spune ca actul normativ nu da puteri supreme nici lui si nici unei alte persoane si ca incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati.

Raed Arafat, anunt bomba. Ce se intampla cu retestarile si care este numarul real de cazuri noi de COVID-19

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a dezvaluit luni seara care este adevarul din spatele numarului de cazuri noi de imbolnaviri. Potrivit unor supozitii, in cifrele declarate se presupunea ca ar fi fost vorba si de retestari puse in calcul. Pentru a clarifica lucrurile, Raed Arafat a explicat clar care este situatia reala.

Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat astazi la sediul DIICOT pentru a depune plangere penala impotriva barbatului din Alba Iulia care l-a amenintat cu moartea, pe Facebook. Reputatul medic declara ca amenintarile pareau serioase si ca nu se poate permite asa ceva. Cetateanul este adept al teoriei conform careia virusul .

Raed Arafat, despre pacientul asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Raed Arafat, despre pacientului asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )