Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dodon: Rusia si Turcia sunt cei mai buni prieteni ai Republicii Moldova (VIDEO)

B1 B1,
Dodon: Rusia si Turcia sunt cei mai buni prieteni ai Republicii Moldova (VIDEO)

Liderul moldovean Igor Dodon, aflat la eveimentul festiv Ziua Gagauziei a declarat ca cei mai buni prieteni ai Gagauziei si chiar ai RepubliciiMoldova sunt Rusia si Turcia, potrivit Ag. continuă pe B1

Am aflat secretul. Cum sa faci cei mai buni gogosari in otet, fara fierbere si fara conservant

Am aflat secretul. Iata cum puteti face cei mai buni gogosari in otet, fara fierbere si fara conservant: Ingrediente: 4 kg de gogosari 80 gr sare pentru muraturi 400 ml otet de vin de 9.

Romania si Ucraina, scoase din joc de Dodon: Cei mai apropiati prieteni ai Republicii Moldova sunt Rusia si Turcia

Igor Dodon si-a ales amicii, iar vecinii nu se regasesc printre ei. Seful statului a declarat in seara de sambata, 19 august, la Comrat, acolo unde a sarbatorit alaturi de ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau, Farit Muhametsin, bascanul Gagauziei, Irina Vlah, dar si alti invitati, ziua proclamarii asa-numitei Republicii Gagauzia republica separatista, autoproclamata intre anii 1990-1994) ca prietenii Moldovei sunt Rusia si Turcia.

Liderul de la Chisinau, Igor Dodon, denunta ideea unificarii Republicii Moldova cu Romania: Cei mai apropiati prieteni sunt Rusia si Turcia

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a indemnat, duminica, pe sustinatorii sai din regiunea autonoma Gagauzia sa lupte impotriva celor care intentioneaza sa distruga statalitatea Republicii Moldova, facand referire la unirea cu Romania, relateaza site-ul Radio Europa Libera.

FOTO Sapte zile de mancare servita in strada. Picnic Festival a reunit 30 de comercianti cu cei mai buni bucatari

Zilele Aradului au venit in acest an cu noutati. Una dintre ele este Picnic Festival, un eveniment in aer liber, dedicat mancarii spectaculoase, gatite si servite in strada, intr-un cadru relaxant.

Eveniment stiintific de exceptie. Cei mai buni microbiologi din lume isi dau intalnire la Cluj-Napoca

Congresul european este gazduit in premiera de Romania, fiind organizat de catre Centrul de Cercetari Biologice Jibou.

Cei mai mari colectinari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase.

Cei mai mari colectionari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Timisorenii Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase.

Tupeu. Moscova sare in apararea Parcului Tolbuhin, numit dupa unul din cei mai importanti maresali ai Armatei Rosii: MAE rus spera ca Romania nu va permite rescrierea istoriei

Rusia sare in apararea Parcului Tolbuhin din Bucuresti, numit dupa unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime. Astfel, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a declarat, pentru Rador. ro, ca spera ca Executivul Romaniei sa nu permita rescrierea istoriei bazate pe sprijinul militar-memorial bilateral.

Adevaruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele mai maridefecte ale zodiilor. Berbec - nu stralucesc in profesie. Sunt mari.

A murit unul dintre cei mai apreciati jurnalisti

Liz MacKean, fost corespondent BBC News, a incetat din viata la 52 de ani, in urma unui accident vascular cerebral, anunta BBC. MacKean a lucrat pentru BBC vreme de mai bine de 20 de ani, dar a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )