Libnet.ro
UNICEF

13:30

Politia Capitalei: Doi barbati din Bucuresti, retinuti dupa violentele din Piata Victoriei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Politia Capitalei: Doi barbati din Bucuresti, retinuti dupa violentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonante de retinere in cazul a doi barbati de 24 si 30 de ani, acuzati de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice in urma protestului de vineri din Piata Victoriei, a anuntat, duminica,. continuă pe Wall-Street Ro

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma.

Politia Capitalei, apel pentru identificarea unui barbat implicat in agresarea a doi jandarmi in Piata Victoriei (FOTO)

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au prezentat fotografii si fac apel la populatie sa ajute la identificarea unui barbat implicat in agresarea a doi jandarmi la.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

Politia Capitalei: 19 persoane audiate in legatura cu violentele de vineri din Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat sambata ca 19 persoane au fost conduse la audieri in legatura cu incidentele produse in ziua precedenta la protestul din Piata Victoriei. La acest moment, Parchetul de pe.

Cancelarul austriac, Sebastian Kurz: Condamnam cu fermitate confruntarile violente din Bucuresti

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a scris, pe pagina sa de Twitter, ca Austria condamna cu fermitate confruntarile violente din Bucuresti in urma carora numerosi demonstranti si jurnalisti au fost.

Doi dintre agresorii jandarmeritei, retinuti de Politie

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma violentelor care au avut loc vineri seara la protestul diasporei din Piata Victoriei. Cei doi sunt acuzati de.

APEL. Politia Capitalei cere ajutorul populatiei pentru gasirea unui individ care ar putea avea legatura cu furtul armei jandarmeritei batute

Anchetatorii care investigheaza violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei fac apel la populatie pentru identificarea unui individ care ar putea avea legatura cu sustragerea armei jandarmeritei batute de huligani.

APEL Politia Capitalei cere ajutorul populatiei pentru gasirea unui individ care ar putea avea legatura cu furtul armei jandarmeritei batute

Anchetatorii care investigheaza violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei fac apel la populatie pentru identificarea unui individ care ar putea avea legatura cu sustragerea armei jandarmeritei batute de huligani.

Premierul Viorica Dancila condamna violentele din Bucuresti: Unii politicieni incearca sa castige capital electoral din aceste evenimente

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa violentele de la protestele de vineri seara. Si cere un raport de la SRI pe tema evenimentelor. in plus, acuza reactiile politicienilor care au criticat interventia.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )