Libnet.ro
UNICEF

10:15

Doi cersetori din Romania, folositi ca exponate la o galerie de arta din Suedia

Antena3 Antena3,
Doi cersetori din Romania, folositi ca exponate la o galerie de arta din Suedia

Doi cersetori din Romania sunt folositi ca exponate, la o galerie de arta din orasul suedez Malmo. Cei doi, un barbat si o femeie, au fost gasiti de organizatorii controversatei expozitii pe strazile. continuă pe Antena3

Transportatorii romani cer Guvernului ca legea din Romania sa se aplice si in Germania

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania. in acest moment, pentru fiecare ora lucrata de un sofer roman pe teritoriul german se va aplica salariul minim din Germania, si nu cel din Romania, iar amenda pentru nerespectarea acestei prevederi poate ajunge pana la 500. 000 euro, informeaza Mediafax.

Subiectele despre romani, preferatele tabloidelor britanice: Daily Mail si The Mirrorreincalzesc stiri vechi de cativa ani despre vedetele din Romania

Tabloidele Daily Mail si The Mirror, in lipsa de scandaluri la Hollywood, s-au orientat catre vedetele din Romania. Jurnalistii britanici au reincalzit in ultima saptamana stiri.

Business B1 la zi: 1,2 miliarde euro, valoarea pietei de fuziuni si achizitii din Romania in 2014 (VIDEO)

Piata din Romania a inregistrat fuziuni si achizitii in valoare de aproximativ 1,2 miliarde de Euro in 2014, nivel similar celui din 2013, potrivit unei analize a PwC Romania. Valoarea totala a pietei.

Cele doua lumi ale musulmanilor din Romania

Muftiul Cultului Musulman din Romania, Iusuf Murat, vorbeste de ani buni despre pericolul extremismului religios. intr-un interviu acordat in Romania libera, in 2012, spunea ca in tara noastra sunt imami care au idei extremiste.

Vor sa conduca barbateste: ce interes mai au astazi femeile din Romania sa faca un MBA

Ambitia feminina ajunge si la un MBA si, mai mult decat atat, prinde din urma interesul barbatilor. Asa sustin reprezentantii scolilor de business din Romania, potrivit carora procentul femeilor interesate de un MBA a ajuns la 40%-50%.

Ce interes au femeile lider din Romania sa faca un MBA

Ambitia feminina ajunge si la un MBA si, mai mult decat atat, prinde din urma interesul barbatilor. Asa sustin reprezentantii scolilor de business din Romania, potrivit carora procentul femeilor lider interesate de un MBA a ajuns la 40%-50%.

Asociatia Oraselor din Romania cere modificarea mecanismului de echilibrare a bugetelor locale

Asociatia Oraselor din Romania AOR) cere modificarea mecanismului de echilibrare a bugetelor locale, impus prin Legea bugetului de stat pe anul 2015, pentru ca o mare parte din orase sa evite colapsul financiar, potrivit unui comunicat de presa.

Hackerii pro-Statul Islamic au spart un site de manele din Romania

Hackeri din echipa Team System Dz, cunoscuti ca sustinatori ai Statului Islamic, au spart un site de manele din Romania, scrie Adevarul. Dupa ce a fost spart, pe site-ul EvenimenteManele. ro a aparut un mesaj in.

Doi functionari din cadrul Ministerului Agriculturii, judecati pentru luare de mita

Doi reprezentanti al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au fost trimisi in judecata, in arest preventiv, de catre procurorii anticoruptie, pentru luare de mita, instigare la spalare de bani si instigare la fals in acte, se arata intr-un comunicat DNA.

Enrique Iglesias, dat in judecata de doi compozitori din cauza cantecului Bailando

Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori care il acuza pe cantaretul spaniol ca a plagiat o melodie de-a lor atunci cand a inregistrat piesa Bailando, informeaza contactmusic. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )