Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doi copii au murit din cauza rujeolei. Bilantul deceselor a ajuns la 59

Antena3 Antena3,
Doi copii au murit din cauza rujeolei. Bilantul deceselor a ajuns la 59

Doi copii din judetul Constanta, unul de un an si o luna si un altul de doi ani, au murit din cauza rujeolei. Numarul total al deceselor provocate de rujeola a ajuns la 59, conform Institutului National pentru S?. continuă pe Antena3

Epidemia de rujeola: nca doi copii nevaccinati au murit. Numarul deceselor a urcat la 59

Inca doi copii nevaccinati au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor urcand, astfel, la 59, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Numarul total al cazurilor inregistrate de la debutul epidemiei este de 14.

Brasov: Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un copac a cazut pe doua masini si pe o locuinta

Patru persoane, printre care si doi copii, au fost raniti, marti dupa-amiaza, in judetul Brasov, dupa ce un copac s-a prabusit peste doua masini, una in miscare si una parcata, dar si peste o locuinta. Victimele se aflau in apropierea masinii parcate si au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale.

Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, informeaza Reuters. Legea in cauza forteaza iesirea la pensie a circa 40% dintre judecatorii Curtii.

Regina Marii Britanii, absenta de la un eveniment important din cauza problemelor de sanatate

Regina Elisabeta a fost nevoita sa renunte la un eveniment important astazi, din cauza faptului ca se simte obosita si iesita din forma. Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a spus: Regina.

Circulatia rutiera pe DN 13, oprita pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN 13 este oprita pe ambele sensuri de mers miercuri dimineata, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. O persoana este grav ranita.

UPDATE Circulatia rutiera pe DN 13, oprita pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe DN 13 este oprita pe ambele sensuri de mers miercuri dimineata, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autocamioane, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. O persoana este grav ranita.

Avans limitat in Europa, din cauza sectoarelor cu expunere la disputa comerciala

Pietele europene au urmat un curs pozitiv ieri, redresandu-se in mare parte dupa vanzarile masive din ziua anterioara, generate de tensiunile comerciale. Totusi, avansul a fost limitat din cauza evolutiei sectoarelor cu cea mai mare expunere la disputa comerciala.

ACCIDENT teribil in ROMANIA! A intrat frontal intr-un TIR si s-a ales PRAFUL! BILANTUL CUMPLIT al victimelor

Trei persoane au ajuns la spital in stare grava, iar o alta a murit, din cauza accidentului rutier produs miercuri seara pe DN 2H, la Milisauti. Purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, Ionut Epureanu, a.

VIDEO Doi tineri au murit si alti patru au fost raniti in urma unui grav accident produs din cauza vitezei excesive

Un grav accident de circulatie a avut loc in noaptea de marti spre miercuri pe o sosea din Timis. in urma accidentului doi tineri au murit, iar patru au fost raniti. Dintre cei patru raniti, doua tinere sunt in stare grava.

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )