Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doi oameni care sufera de o boala rara, din cauza careia nu pot zambi, s-au logodit. Locuiesc in tari diferite, dar abia asteapta nunta

B1 B1,
Doi oameni care sufera de o boala rara, din cauza careia nu pot zambi, s-au logodit. Locuiesc in tari diferite, dar abia asteapta nunta

Cei doi indragostiti s-au nascut cu o boala rara din cauza careia nu pot sa zambeasca. Sindromul Moebius nu ii lasa pe acestia sa isi miste fata sau sa afiseze vreo expresie faciala. Mai mult decat. continuă pe B1

Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Un barbat si o femeie, care nu pot zambi niciodata din cauza unei conditii rare de care sufera, s-au indragostit. Alex Barker 45 de ani) si Erin Smith 38 de ani) sufera de sindromul Moebius, o.

Winnie Harlow, primul model care sufera de Vitiligo si a defilat pentru Victorias Secret

Winnie Harlow este modelul care a spart barierele frumusetii si, in ciuda bolii sale care ii afecteaza pielea, a defilat pentru cel mai asteptat fashion show al anului, Victorias Secret.

Caz SOCANT! Doi barbati, incendiati din cauza unor zvonuri false pe WhatsApp

Doua persoane din Mexic au fost incendiate din cauza unor zvonuri false raspandite pe WhatsApp. Mai precis, un barbat si nepotul acestuia ar fi fost acuzati de rapirea mai multor copii. Mesajul mincinos,.

O eleva de 10 ani a incercat sa-si ia viata din cauza comportamentului colegilor. Afirmatiile socante ale mamei sale

O mama din Marea Britanie a postat imagini socante cu fetita ei in ziua in care a implinit 10 ani. Aceasta se afla in pat, la spital, unde a ajuns dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor din cauza mai mu.

CAZ INEDIT la Muzeul Luvru! Unei bloggerite i-a fost interzis sa intre din cauza rochiei: Picasso mi-ar fi iubit tinuta (FOTO)

Bloggerita australiana Newsha Syeah, in varsta de 25 de ani, a avut parte de o surprinza neplacuta atunci cand a vrut sa viziteze Muzeul Luvru din Franta. Tanara a povestit ca din cauza rochiei pe care o.

Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro din cauza unei posibile crize financiare

Operatorul de salubritate Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro intr-o instalatie de digestie anaeroba a deseurilor biodegradabile si transformarea lor in bio gaz, din cauza unei posibile crize financiare, a declarat Silviu.

O tanara aristrocrata a murit la 18 ani din cauza unei supradoze. Acum iubitul ei i-a dezvaluit adevaratele secrete murdare

La 18 ani, Lady Beth Douglas, o adolescenta fiica de aristrocat, a murit din cauza unei supradoze de droguri. Iubitul sau a dezvaluit acum si alt secret murdar al tinerei, fiica lui David Douglas, al 12 marchiz d.

Cum a ajuns sa stea gol la Gaudeamus standul editurii care tipareste toate manualele din Romnia / Director editura: Pentru deficitul de imagine o sa discutam cu avocatii / Organizator: Suntem mirati, stupefiati si chiar deranjati

Din nou controverse in jurul Editurii Didactice si Pedagogice. De aceasta data nu din cauza greselilor din manuale, ci a standului de la Targul de carte Gaudeamus. Acesta, care are 31 de metri patrati, sta gol de doua zile.

Dancila critica raportul MCV, dar spune ca ramnerea Romniei n UE este singura cale: i rog pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate

In prima sedinta de guvern dupa raportul extrem de critic al Comisiei Europene, premierul Viorica Dancila a spus ca este dezamagita si ca acesta aduce atingere suveranitatii nationale, opinia expertilor romani fiind ignorata. Pe de alta parte, Dancila a spus ca Romania ramane un membru stabil al Uniunii Europene si i-a rugat pe cei care vorbesc despre iesirea din UE sa dea dovada de responsabilitate.

Asistenta personala a Ducesei Meghan a demisionat. Cuplul regal a mai pierdut alti doi oameni de baza in ultimele luni

Secretara personala a Ducesei Meghan Markle 37 de ani), unul dintre oamenii care s-au ocupat de nunta fostei actrite cu Printul Harry 34 de ani), a decis sa demisioneze. De asemenea, in ultima jumatate de an, cuplul regal a mai pierdut inca doi angajati de baza.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )