Libnet.ro
UNICEF

21:30

O eleva de 10 ani a incercat sa-si ia viata din cauza comportamentului colegilor. Afirmatiile socante ale mamei sale

Antena3 Antena3,
O eleva de 10 ani a incercat sa-si ia viata din cauza comportamentului colegilor. Afirmatiile socante ale mamei sale

O mama din Marea Britanie a postat imagini socante cu fetita ei in ziua in care a implinit 10 ani. Aceasta se afla in pat, la spital, unde a ajuns dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor din cauza mai mu. continuă pe Antena3

CAZ INEDIT la Muzeul Luvru! Unei bloggerite i-a fost interzis sa intre din cauza rochiei: Picasso mi-ar fi iubit tinuta (FOTO)

Bloggerita australiana Newsha Syeah, in varsta de 25 de ani, a avut parte de o surprinza neplacuta atunci cand a vrut sa viziteze Muzeul Luvru din Franta. Tanara a povestit ca din cauza rochiei pe care o.

Primul transplant medular realizat dupa o pauza de 10 ani la Spitalul Universitar din Bucuresti

Primul transplant medular dupa o pauza de 10 ani a fost realizat miercuri la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, anunta unitatea medicala, pe pagina de Facebook. Dupa o intrerupere de peste 10 ani se reia activitatea de transplant in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Astazi, suntem mandri ca am realizat primul transplant medular, au scris reprezentantii spitalului.

Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Un barbat si o femeie, care nu pot zambi niciodata din cauza unei conditii rare de care sufera, s-au indragostit. Alex Barker 45 de ani) si Erin Smith 38 de ani) sufera de sindromul Moebius, o.

O tanara aristrocrata a murit la 18 ani din cauza unei supradoze. Acum iubitul ei i-a dezvaluit adevaratele secrete murdare

La 18 ani, Lady Beth Douglas, o adolescenta fiica de aristrocat, a murit din cauza unei supradoze de droguri. Iubitul sau a dezvaluit acum si alt secret murdar al tinerei, fiica lui David Douglas, al 12 marchiz d.

Doi oameni care sufera de o boala rara, din cauza careia nu pot zambi, s-au logodit. Locuiesc in tari diferite, dar abia asteapta nunta

Cei doi indragostiti s-au nascut cu o boala rara din cauza careia nu pot sa zambeasca. Sindromul Moebius nu ii lasa pe acestia sa isi miste fata sau sa afiseze vreo expresie faciala. Mai mult decat.

Primul transplant medular la Spitalul Universitar din Capitala dupa 10 ani

Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti SUUB) anunta ca a fost efectuat primul transplant de medular dupa 10 ani in care aceasta activitate a fost intrerupta.

Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro din cauza unei posibile crize financiare

Operatorul de salubritate Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro intr-o instalatie de digestie anaeroba a deseurilor biodegradabile si transformarea lor in bio gaz, din cauza unei posibile crize financiare, a declarat Silviu.

Ordonantele pe legile justitiei, adoptate de deputati. Pensionarea anticipata se amna pna n 2020, se pastreaza criteriul de 10 ani vechime pentru procurorii DNA si DIICOT

Camera Deputatilor a adoptat miercuri cele doua legi de aprobare a ordonantelor de urgenta pe legile justitiei - OUG 90 si OUG 92, plus modificarile aduse acestora in cadrul Comisiei speciale conduse de Florin Iordache. Principalele prevederi au ramas in lege - se va infiinta si organiza sectia speciala pentru investigarea magistratilor in cadrul Parchetului General, se amana pana la inceputul lui 2020 a pensionarii anticipate pentru magistratii cu minimum 20 de ani vechime, fiind asteptat un punct de vedere de la CSM. De asemenea, a fost pastrata prevederea prin care vechimea necesara pentru procurorii DNA si DIICOT creste la 10 ani.

Caz SOCANT! Doi barbati, incendiati din cauza unor zvonuri false pe WhatsApp

Doua persoane din Mexic au fost incendiate din cauza unor zvonuri false raspandite pe WhatsApp. Mai precis, un barbat si nepotul acestuia ar fi fost acuzati de rapirea mai multor copii. Mesajul mincinos,.

Declinul demografic s-a accentuat in septembrie, din cauza scaderii natalitatii

Populatia Romaniei a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul a accelerat in septembrie, cand s-au pierdut 1. 671 de locuitori, fata de 1. 248 in aceeasi luna a anului trecut, in principal din cauza scaderii natalitatii, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )