Libnet.ro
UNICEF

23:45

Doi oficiali de rang nalt din sanatate gireaza o gala unde antivaccinista Olivia Steer a fost premiata pentru rolul activ n sanatatea oamenilor

Hotnews Hotnews,
 Doi oficiali de rang nalt din sanatate gireaza o gala unde antivaccinista Olivia Steer a fost premiata pentru rolul activ n sanatatea oamenilor

Rodica Nassar, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, au girat, miercuri seara, prin prezenta lor, Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, un eveniment la care Olivia Steer, celebra pentru pozitiile anti-vaccinare, a fost premiata pentru rolul sau activ in societate. continuă pe Hotnews

Doi oficiali de rang nalt din sanatate gireaza o gala unde antivaccinista Olivia Steer a fost premiata pentru rolul activ n sanatate

Rodica Nassar, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, au girat, miercuri seara, prin prezenta lor, Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate, un eveniment la care Olivia Steer, celebra pentru pozitiile anti-vaccinare, a fost premiata pentru rolul sau activ in societate.

Olivia Steer, PREMIATA pentru rolul activ in sanatatea oamenilor. Evenimentul, GIRAT de doi oficiali de rang inalt din Sanatate (FOTO)

Controversata vedeta Olivia Steer a fost premiata pentru rolul sau activ in societate, miercuri seara, la Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate. Celebra pentru pozitiile anti-vaccinare si tratament.

Criza din sanatate ia amploare: Sindicalistii anunta un miting de amploare si greva generala

Angajatii din sanatate anunta proteste de amploare. Consiliul National al federatiei SANITAS va organiza un miting la Guvern pe 26 aprilie, angajatii fiind nemultumiti pentru ca le-au scazut.

Lia Olguta Vasilescu, anunt important privind problema sporurilor si salariilor din Sanatate (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a oferit detalii suplimentare in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, privind problema sporurilor din sanatate care a dus la proteste spontane la.

Cristian Busoi: Revolutia sporurilor din Sanatate, o masura populista, haotica, cu consencinte asupra calitatii actului medical

Vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, critica in termeni duri, intr-un comunicat de presa, inechitatile privind salarizarea din Sanatate pe care le bune pe seama deciziilor luate de ministrul Muncii, Lia.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

Sponsorii galei n cadrul careia Olivia Steer a fost premiata pentru rolul activ n sanatate se delimiteaza de eveniment: Nu stiam cine va fi premiat / Ne dezicem de miscarea anti-vaccin

Medicover Romania si Aqua Carpatica, doi dintre sponsorii Galei Femeilor care Daruiesc Sanatate, eveniment in cadrul caruia Olivia Steer, celebra pentru pozitiile anti-vaccinare, a fost premiata pentru rolul sau activ in societate, s-au delimitat, joi, de eveniment si de invitatii acestuia. Reamintim ca gala de miercuri seara a fost girata, prin prezenta lor, si de doi oficiali de rang inalt din sanatate: Rodica Nassar, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Protestele angajatilor din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Au luat de la noi si le-au dat lor. , acuza angajatii Institutului Inimii, nemultumiti de aplicarea noilor reglementari privind salariile din sistem.

Protestele din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj, dupa ce o parte dintre angajati au primit salarii mai mici

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Managerul Institutului Inimii, Florin Crisan, a declarat, pentru Agerpres, ca o parte dintre salariati au primit venituri reduse.

Ziua in care se inchid spitalele din Romania. Angajatii din sanatate ameninta ca vor intrerupe lucrul

Angajatii din sanatate ameninta ca vor intrerupe lucrul pe 18 mai, cand este programata o greva generala! Consiliul National al Federatiei Sanitas a stabilit joi programul de proteste, ce va demara cu un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )