Libnet.ro
UNICEF

23:30

Doi politisti de frontiera din Iasi, confirmati cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
Doi politisti de frontiera din Iasi, confirmati cu coronavirus

Doi politisti de frontiera de la Aeroportul Iasi au fost confirmati cu noul coronavirus, dupa ce ar . continuă pe România Liberă

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Un alt roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand joi la 25. De la inceputul pandemiei, 217 romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Medic din Iasi care vrea sa plece voluntar la Suceva, marturii cutremuratoare: Va zic eu, o sa se moara de foame nu de boala!

Medicul ginecolog Monica Holicov, de la spitalul din Iasi, a cerut sa mearga la Suceava, voluntar, pentru a da o mana de ajutor in focarul de infectie coronavirus de la Suceava.

Un tanar din Iasi s-a filmat in timp ce ameninta vanzatoarele dintr-un magazin ca le infecteaza VIDEO

Glumele au luat o alta intorsatura in aceste vremuri. Un tanar din Iasi s-a filmat in timp ce ameninta vanzatoarele unui magazin ca le infecteaza cu coronavirus. Cum s-a petrecut totul? Iasi: Un tanar a amenintat vanzatoarele unui magazin ca le infecteaza VIDEO Romanii trateaza deseori necazul cu ceva glume. Desigur ca perspectiva aceasta este .

Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati. in plus, persoane din conducerea spitalului in care lucreaza ar fi avertizat-o ca daca pleaca acolo, nu va mai putea profesa in Iasi, scrie Mediafax.

Doctor din Iasi detasat in Suceava: N-am putut sa spun nu. Suntem pregatiti din timpul rezidentiatului

Petruta Morosan a vorbit despre detasarea sa la spitalul din Suceava. Doctorul din Iasi spune ca nu a putut sa nu accepte aceasta solicitare, iar medicii sunt pregatiti inca din timpul rezidentiatului pentru astfel de situatii.

Sergiu, tanarul tata care a gonit calare pana la maternitatea din Iasi, a impartit o parte din ce a primit cu cei saraci

Sergiu, tanarul tata care a gonit calare pe strazile din Iasi pentru a-si vedea fiul nou-nascut la maternitate, a donat o parte din ceea ce a primit de la oamenii care i-au sarit in ajutor.

Xerox renunta la a mai cumpara HP, din cauza crizei coronavirus COVID-19

Pandemia de coronavirus COVID-19 blocheaza o achizitie istorica in business-ul de tehnologie mondial: Xerox a anuntat ca renunta la a prelua HP, o companie cu venituri de 5 ori mai mari. Ce prezenta au cele doua companii in Romania?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )