Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doi romani au pacalit mai multi turisti in Copenhaga. Cum le-au luat banii

România Liberă România Liberă,
Doi romani au pacalit mai multi turisti in Copenhaga. Cum le-au luat banii

Doi romani care pretindeau ca sunt politisti au furat 45. 000 de coroane daneze, echivalentul a peste 26. 000 de lei, de la mai multi turisti straini din Copenhaga. continuă pe România Liberă

Doi romani au jefuit mai multi turisti in Copenhaga, pretinzand ca sunt politisti

Mai multi turisti straini din Copenhaga au fost jefuiti de aproximativ 45. 000 de coroane daneze de doi romani care pretindeau ca sunt politisti, informeza Mediafax citand publicatia The Local.

Copenhaga: Doi romani au jefuit mai multi turisti, pretinzand ca sunt politisti

Mai multi turisti au fost jefuiti in Copenhaga de doi romani care pretindeau ca sunt politisti. Prejudiciul ajunge la circa 45. 000 de coroane daneze. Potrivit politiei, hotii s-au prezentat drept ofiteri civili.

Sudul litoralului romanesc incepe sa atraga din ce in ce mai multi turisti. Statiunea Venus are toate sansele sa concureze cu Mamaia

Statiunea Mamaia este cea mai cautata destinatie de pe litoralul romanesc, in momentul de fata. Cu toate acestea, statiunile din sud incep sa aiba toate sansele sa o detroneze. Printre cladirile din.

Mai multi romani de la bordul unui tren Sofia-Istanbul, raniti intr-un incident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura.

Germania: Doi romani au murit si alti cinci au fost raniti in urma unui accident pe o autostrada

Doi romani, dintre care o adolescenta de 15 ani, au murit, iar alti cinci au fost grav raniti din cauza impactului dintre un microbuz si un camion produs pe o autostrada din Germania. Microbuzul a lovit din spate u.

Turisti jefuiti de romani in Copenhaga

Mai multi turisti straini din Copenhaga au fost jefuiti de aproximativ 45. 000 de coroane daneze de doi romani care pretindeau ca sunt politisti, informeza site-ul publicatiei The Local, potrivit Mediafax.

Cristoiu, despre doi romani care faceau un crocodil de nisip pe o strada din Hamburg: S-ar putea sa fie mai fericiti acum decat pe vremea Romaniei industrializate (VIDEO)

Jungfernstieg este considerata strada de lux a Hamburgului nu doar pentru magazinele de bijuterii si buticuri la moda sau pentru ca este marginita de cele mai bune adrese ale lumii de afaceri hamburgheze, ci si.

Doi romani au murit intr-un accident rutier in Germania, alti cinci sunt raniti

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a confirmat, vineri, informatia aparuta in presa germana, potrivit careia doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier si precizeaza ca tine legatura cu autoritatile germane si cu spitalele unde sunt internati alti cinci raniti.

Doi romani au murit intr-un ACCIDENT rutier in Germania. Alti cinci sunt raniti

Doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier pe teritoriul Germaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )