Libnet.ro
UNICEF

16:30

Al doilea cel mai valoros diamant din lume, descoperit in Botswana

Adevărul Adevărul,
Al doilea cel mai valoros diamant din lume, descoperit in Botswana

Un diamant de 1. 111 carate a fost descoperit de catre Lucara Diamond Corp in Botswana, acesta fiind al doilea ca marime din lume, dupa diamantul Cullinan, aflat din Bijuteriile Coroanei Britanice, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Cei mai sexy barbati din lume, din 1985 si pana in prezent, conform People

Cei mai sexy barbati in 2015 au fost desemnati de cititorii revistei People in fiecare an, din 1985 incoace. Iata cine a ocupa primele pozitii in ultimele trei decenii.

Cotroversele tablitelor de la Tartaria, artefacte care ar contine cel mai vechi scris din lume

Tablitele de la Tartaria care contin, potrivit unor istorici, cel mai vechi scris din lume, continua sa starneasca controverse in lumea stiintifica mondiala. Vechimea celor trei tablite este estimata la mai mult de 7000 de ani.

Controversele tablitelor de la Tartaria, artefacte care ar contine cel mai vechi scris din lume

Tablitele de la Tartaria care contin, potrivit unor istorici, cel mai vechi scris din lume, continua sa starneasca controverse in lumea stiintifica mondiala. Vechimea celor trei tablite este estimata la mai mult de 7000 de ani.

Pretul aurului a atins cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Pretul unciei de aur a coborat miercuri la cea mai scazuta valoare din ultimii aproape sase ani ani, transmite Reuters.

Una dintre cele mai frumoase plaje din lume a disparut in urma unui cutremur puternic

Insula Lefkada a ramas fara una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Fotografiile arata transformarea radicala pe care a suferit-o tarmul marii in urma cutremurului puternic care a avut loc marti.

Jeff Kinney, unul dintre cei mai bogati scriitori din lume si autor al celebrei serii Jurnalul unui pusti vine in Romania pe 6 decembrie

Scriitorul american Jeff Kinney, considerat drept unul dintre cei mai bogati autori din lume si cunoscut pentru celebra serie de volume Jurnalul unui pusti, va fi prezent in Romania, pe 6 decembrie, intr-o intalnire cu cititorii fideli, in cadrul unui eveniment organizat de Asociatia Culturala Flower Power si editura Arthur.

Faze Tari: Iute si Furios in viata reala. Cum a reusit un tanar fara permis din Australia sa fuga de politistii care-l urmareau; La 15 ani, masoara 2,29 m! Robert Bobroczky e cel mai inalt copil din Romania; Traficanta si politista au pozat impreuna in p

Descoperirea care poate rescrie istoria. Unde s-ar afla in realitate mormantul celebrei Nefertiti si in ce consta ritualul 'Deschiderii gurii' Desi viata reginei Nefertiti 1370-1330 i. Hr. ) este atat de cunoscuta publicului, nu se cunoaste, cu exactitate. Datele de nastere ale rudelor l-au imbogatit Fost agronom, Gheorghe C. , 61 de ani, a castigat o suma uriasa la Loto 5/40, dupa ce a nimerit numerele extrase in data de.

Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Marriott International Inc. din SUA a decis sa cumpere Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. in cadrul unei tranzactii de 12,2 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, care va da nastere celei mai mari companii hoteliere din lume.

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA din Europa Centrala si de Est, conform datelor oficiale ale Comisiei Europene, citate de Daniel Anghel, lider Impozite Indirecte CEE al PwC. Oficiali din cadrul ministerelor de finante si ale economiei din cinci tari din Europa Centrala si de Est Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia) au facut apel la o abordare comuna pentru combaterea fraudei de TVA si cresterea colectarii veniturilor bugetare din TVA, in cadrul unei conferinte organizate de PwC in Budapesta.

Romania are cel mai mare deficit in colectarea TVA-ului dintre tarile Europei Centrale si de Est

Romania are cel mai mare deficit in colectarea Taxei pe Valoarea Adaugata dintre tarile din Europa Centrala si de Est, afirma, joi, PwC, intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )