Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19, dupa ce ar fi luat virusul de la o ruda

Adevărul Adevărul,
Un al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19, dupa ce ar fi luat virusul de la o ruda

Un al doilea angajat al Jandarmeriei Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19, dupa ce ar fi luat virusul de la o ruda. Jandarmeria a anuntat ca s-au luat masuri pentru izolarea lui si a celor care au intrat in contact cu el. Referitor la primul jandarm confirmat cu coronavirus, institutia a precizat ca, avand in vedere faptul ca in spatiul public au fost lansate acuzatii la adresa sa, a informat unitatea de parchet competenta. continuă pe Adevărul

Al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Un al doilea angajat al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Un jandarm din Bucuresti a fost depistat cu coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost confirmat cu coronavirus. Colegii care au intrat in contact cu jandarmul au fost izolati, iar unitatea a fost dezinfectata, a anuntat joi Jandarmeria.

Un jandarm din Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Un jandarm de la Directia de Jandarmi Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Conform Directiei de Jandarmi Bucuresti, jandarmul depistat cu COVID-19 a contractat.

Un jandarm din Bucuresti a fost infectat cu coronavirus. Ancheta epidemiologica la Jandarmerie

Este alerta la Jandarmeria din Bucuresti. Un subofiter a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Spitalul Floreasca din Capitala: 7 medici si 23 de asistenti, izolati dupa ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus (VIDEO)

Ancheta epidemiologica la cel mai mare spital de urgenta din Bucuresti. 7 medici, 23 de asistenti medicali, plus personal auxiliar de la Spitalul Floreasca,sunt izolati la domiciliu, dupa ce pacient.

Coronavirus: Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, dupa ce medicii au reclamat conducerea la Politie

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa ce mai multi medici de la Spitalul Sf. loan din Bucuresti au reclamat la Politie ca la aceasta unitate medicala exista un cadru organizatoric defectuos in legatura cu combaterea coronavirusului.

Pacient depistat cu coronavirus la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Cadrele medicale, in izolare la domiciliu

Ministerul Sanatatii a fost informat de catre Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti ca, un pacient in varsta de 43 de ani transferat in noaptea dintre 20 si 21 martie 2020 de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, a fost depistat pozitiv la COVID 19.

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti au coronavirus

Doi preoti, doi diaconi si alti doi angajati ai unei biserici din Bucuresti au fost depistati cu cor.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti, intre care 4 preoti si diaconi, infectati cu coronavirus. Banescu: Nu exista pericol pentru enoriasi

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti - 2 preoti, 2 diaconi, femeia care vinde lumanari si cantaretul - au fost depistati cu coronavirus. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, sustine ca nu este niciun pericol pentru enoriasi, pentru ca putinele persoane care au mai venit la biserica au asistat la slujba in curte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )