Libnet.ro
UNICEF

22:00

O intreaga familie, implicata intr-un accident rutier la Letcani. Soferul a adormit si masina s-a izbit de un copac

Antena3 Antena3,
O intreaga familie, implicata intr-un accident rutier la Letcani. Soferul a adormit si masina s-a izbit de un copac

Mai multe echipaje SMURD Iasi au intervenit pentru a salva victimele unui accident rutier care a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata la Letcani, dupa ce un sofer din Republica Moldova a adormit la. continuă pe Antena3

GRAV accident rutier in Buzau! in urma impactului, un autoturism a luat foc. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs vineri pe soseaua de centura a Buzaului, o masina cu GPL luand foc in urma impactului. Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unei masini, in varsta de 20 de ani, nu a.

GRAV accident rutier in Galati. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe D. 242, pe raza comunei Mastacani, un autoturism fiind lovit in spate de un altul care se angajase in depasirea sa. Astfel, politistii Compartimentului Rutier din.

Un tanar motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe Transalpina

Un accident rutier s-a petrecut, sambata, pe soseaua Transalpina. Un motociclist a fost ranit grav dupa ce a cazut pe carosabil.

GRAV accident rutier in Buzau! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau, cinci persoane fiind ranite. O soferita, in varsta de 23 de ani, s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga pentru.

GRAV accident rutier in Buzau. Un soldat a murit, altii trei sunt in STARE CRITICA

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seara, in apropierea unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau, un militar pierzandu-si viata, iar alte trei persoane, care se pare ca ar fi tot militari, fiind.

Accident rutier pe autostrada. Doi cai au murit si un sofer a fost ranit

Doi cai au murit intr-un accident rutier care a avut loc miercuri dimineata pe autostrada A1, la km 117, in apropiere de intrarea in Pitesti. Un sofer venea din Bucuresti si se indrepta spre Ramnicu.

VIDEO Un politician roman si-a pierdut viata intr-un accident rutier la Iasi cu implicarea unui autocar din R. Moldova

Un accident rutier fatal s-a produs in dupa-amiaza zilei de marti, 10 iulie, in judetul Iasi. Un autoturism de model Renault Megane s-a ciocnit frontal cu un autocar din Republica Moldova in care se aflau 14 persoane.

SOC: Mara Banica, GRAV ACCIDENT RUTIER! 1% sanse de supravietuire

Data de 26 septembrie 2003 va fi o zi pe care Mara Banica cu siguranta nu o va uita niciodata. Jurnalista a facut dezvaluiri socante despre accidentul grav de masina in care a fost implicata. Mara.

Accident rutier grav la Brasov! Sunt sapte victime

Un accident in care au fost implicate mai multe autoturisme, soldat cu ranirea a sapte persoane, a avut loc vineri dimineata, pe DN 1, la iesirea din Predeal, conform ISU Brasov. Accidentul s-a petrecut pe.

Circulatie ingreunata pe A2, la intrarea in Capitala, din cauza unui accident rutier

Traficul este ingreunat la aceasa ora pe sensul de mers spre Bucurestii al Autostrazii Soarelui, la intrarea in Capitala din cauza unuia accident in care doua persoane au fost ranite usor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )