Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU in casa unde a copilarit Denisa Manelista! De ce NIMENI nu s-a mai ocupat de acest loc

B1 B1,
DOLIU in casa unde a copilarit Denisa Manelista! De ce NIMENI nu s-a mai ocupat de acest loc

Familia Denisei Manelista inca pastreaza doliul la casa in care a copilarit vedeta. Acum doi ani ani bunicul cantaretei a murit, insa nimeni nu a renuntat la doliu. Mama Denisei este. continuă pe B1

Mama Denisei Manelista sta in conditii DEPLORABILE! Cum a ajuns CASA unde sta femeia! Tatal vedetei locuieste intr-o VILA LUXOASA (FOTO)

Denisa Manelista are casa in satul Stefanesti judetul Valcea), iar parintii ei divortati mai traiesc acolo, potrivit wowbiz. ro. Geta, mama Denisei a divortat de mult timp de tatal vedetei,.

Noi informatii legate de boala cumplita de care sufera Denisa Manelista. Ce spun apropiatii: Ea a slabit mult din cauza bolii, vreo 20 de kilograme, acum are vreo 40

Denisa Manelista incearca din rasputeri sa-i faca fata bolii cumplite de care sufera. Artista se afla de cateva zile la un spital din capitala si se pregateste sa fie transferata la un spital di.

Spitalul din Cuba la care va fi transferata Denisa Manelista arata ca un hotel de lux. Si Maradona a fost tratat acolo (FOTO)

Denisa Manelista trece prin cele mai cumplite zile din viata ei de cand a aflat ca sufera de o boala foarte grava. Familia si prietenii incearca sa ii fie alaturi cat de mult pot si sa.

Gestul impresionant al unui clujean pentru Denisa Manelista: Am crescut pe muzica ei. Iubesc si felul ei de-a fi, este un om bun

Situatia dramatica prin care trece Denisa Manelista a impresionat o tara intreaga, care s-a oferit sa o ajute cu ce poate. Un tanar clujean este gata sa-i doneze jumatate din ficatul sau pentru a o .

Denisa Manelista, plina de speranta. Ce isi doreste artista sa faca impreuna cu iubitul ei

Denisa Manelista inca se confrunta cu cea mai grea perioada din viata ei si incearca din greu sa fie in regula macar in ceea ce priveste atitudinea si motivatia de a merge mai departe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )