Libnet.ro
UNICEF

11:00

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

B1 B1,
Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor complicatii cardiace. continuă pe B1

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp.

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viatala varsta de 68 de ani, in urma unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov si Conservatorul Ciprian Porumbescu din.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Este din nou doliu in muzica populara romaneasca! Artista Andrada Barsauan trece prin momente cumplite. Ea a anuntat ca indragitul interpret Daniel Siminic a murit in urma unui infarct.

HALUCINANT! Celebra cantareata de MUZICA POPULARA a stat de vorba cu IISUS si cu FECIOARA MARIA: Aratau exact ca in icoana

Celebra cantareata de muzica populara Saveta Bogdan a facut declaratii halucinante, marturisind ca L-a visat pe Iisus Hristos, care a sfatuit-o sa nu mai planga, iar de atunci, artista nu a mai varsat o la.

SOC la ANTENA 1! Din pacate, Dani Otil ... ACCIDENTUL a fost CUMPLIT!

Dani Otil, indragitul prezentator de la Antena 1,si-a uimit fanii virtuali cu ultima poza pe care a publicat-o pe Instagram.

A MURIT! Doliu urias la ANTENA 1! Din pacate, VESTEA MORTII a cazut ca un TRASNET peste ROMANIA

Razvan Savescu, regizorul serialului de la Antena 1, Liber ca pasarea cerului, atrecut prin momente extrem de grele atunci cand sotia lui a murit.

Fosta IUBITA a lui GHEORGHE TURDA a facut ANUNTUL! VESTE SOC in muzica populara

Dezvaluiri emotionante in showbiz! Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, a vorbit in premiera despre fiul ei, precum si despre divortul prin care a trecut in urma cu ceva timp, potrivit Libertatea.

A MURIT JEAN! Vestea MORTII a fost CONFIRMATA de familie! Din pacate, MEDICII nu au mai putut face NIMIC

E o pierdere uriasa! Marele Duce Jean al Luxembourg-ului a murit la varsta de 98 de ani.

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica are probleme financiare! Firma artistului are mari datorii la stat: Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic avea in 2017 datorii de 1.

Viorel Lis a cedat: Din pacate anuntul trist a fost facut, in hohote de plans, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis produce soc dupa soc! O fotografie cu fostul primar al Capitalei a produs uimire pe Internet, in conditiile in care nimeni nu se astepta la sa-l vada intr-o astfel de ipostaza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )