Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doliu in politica. A murit Sorin Frunzaverde. Fostul lider PDL avea 59 de ani

Adevărul Adevărul,
Doliu in politica. A murit Sorin Frunzaverde. Fostul lider PDL avea 59 de ani

Sorin Frunzaverde, fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin, a murit in jurul orei 11. 00, la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, in urma unei suferinte indelungate, anuntareper24. ro. Sorin Frunzaverde avea 59 de ani. continuă pe Adevărul

Doliu in politica! A murit Sorin Frunzaverde. Fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin avea 59 de ani

Este doliu in politica romaneasca!Sorin Frunzaverde, fostul presedinte al consiliului judetean Caras-Severin, s-a stins din viata la 59 de ani. Sorin Frunzaverde a murit in jurul orei 11, la Spitalul .

A murit Sorin Frunzaverde, fost ministru al Mediului, Turismului si Apararii

Politicianul Sorin Frunzaverde a decedat duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, el suferind de mai multi ani de o boala foarte grava la rinichi, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanti ai unitatii medicale.

A murit Sorin Frunzaverde

Sorin Frunzaverde a murit duminica,la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, in urma unei suferinte indelungate. Acesta a fost presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin pentru mai multe man.

Cine era Sorin Frunzaverde. Politicianul a murit dupa o lunga suferinta

Duminica dimineata, in jurul orei 11, fostul ministru in mai multe guverne ale Romaniei, Sorin Frunzaverde a decedat la Spitalul Judetean din Resita. Politicianul avea 59 de ani si suferea de mai multi ani de o boala nemiloasa. El a ocupat mai multe functii de conducere in institutii locale si centrale. A murit Sorin Frunzaverde .

Drama pe care o traia Sorin Frunzaverde. Bolnav si condamnat la inchisoare, va fi inmormantat acum cu onoruri militare

Politicianul Sorin Frunzaverde a murit, duminica, la varsta de 59 de ani, la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita, dupa ce s-a luptat mai multi ani cu o boala crunta. Fostul deputat si ministru, care iesise din scena politica in urma unei condamnari la inchisoare cu suspendare, va fi inmormantat cu onoruri militare. Sorin Frunzaverde .

Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Liviu Dragnea a primit o veste buna in spatele gratiilor. Comisia de liberari i-a semnat cererea de a iesi din inchisoare, astfel ca fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma sa iasa din inchisoare saptamana viitoare. Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare Liviu .

Surse Antena 3: Liviu Dragnea a iesit din inchisoare pentru o zi. Fostul lider al PSD este dezamagit de Viorica Dancila

Liviu Dragnea a primit permisie de o zi de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a stat acasa 24 de ore, iar vineri dimineata a revenit in puscarie. Surse Antena 3 au declarat ca Dragnea a slabit destul de mu.

VIDEO A murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact

Leo Iorga, fostul solist al formatiei Compact, a decedat, a anuntat, sambata, fiul artistului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )