Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doliu in presa din Romania. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in presa din Romania. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata

A fost unul dintre creatorii presei din Valcea, unul dintre cei mai talentati, dedicati meseriei si de substanta jurnalisti valceni. Gazetar de prestigiu, Petre Tanasoaica a ars pentru ziarul si crezurile. continuă pe Antena3

Transportatorii rutieri din Romania vor participa pe 10 ianuarie la protestul organizat la Bruxelles, in fata Parlamentului European

Transportatorii rutieri din Romania participa alaturi de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) la protestul organizat la Bruxelles pe 10 ianuarie, in fata Parlamentului European Piata Luxembourg, intre orele 08:00.

Be EU. Beneficiile programului Erasmus pentru studentii din Romania

Un europarlamentar a explicat la Be EU care sunt beneficiile programului Eramus Plus pentru studentii din Romania. in Romania, programul functioneaza de 21 de ani. La nivelul anului 2017 s-a facut un.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri! Avertisment pentru turisti

Cel mai mare strat de zapada de la o statie meteo din Romania este cel masurat luni, la Balea Lac, in judetul Sibiu, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras, potrivit Centrului Meteorologic.

Guvernul a deschis la Trezorerie conturi speciale de economii pentru toti minorii din Romania

Toti minorii din Romania au, de la inceputul anului, conturi speciale la Trezorerie. Prin acest program, Guvernul a deschis un cont la Trezoreria Statului numit Contul individual de economii Junior Centenar,.

Un cioban din Romania a fost chemat in instanta de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor

Patroana unui club erotic din Bavaria a cautat un an intreg un client din Romania care nu i-a achitat nota de plata, 1451,80 de euro. Femeia avea numele barbatului si il vazuse intr-o imagine live pe.

A murit: e in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

A primit o veste cutremuratoare chiar in timpul emisiunii pe care o prezinta la televizor. Unul dintre concurentii Te iubesc de nu te vezi s-a stins din viata. Prezentatoarea si-a.

PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

Soselele din centrul tarii au fost acoperite de ninsoare, astfel ca soferii de mai multe drumuri nationale din Brasov, Sibiu si Craiova au fost nevoiti sa conduca cu prudenta, relateaza.

Imagini incredibile pe un drum european din Romania. O turma de oi, scapata de sub control, la lins sarea de pe asfalt

Zeci de oi au fost filmate, duminica, pe Drumul European 81, din Salaj, oprite pentru a linge sarea aruncata de drumari pe carosabil. in zona s-au format coloane de masini, iar imaginile postate de soferi pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2548 seconds )