Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini incredibile pe un drum european din Romania. O turma de oi, scapata de sub control, la lins sarea de pe asfalt

Antena3 Antena3,
Imagini incredibile pe un drum european din Romania. O turma de oi, scapata de sub control, la lins sarea de pe asfalt

Zeci de oi au fost filmate, duminica, pe Drumul European 81, din Salaj, oprite pentru a linge sarea aruncata de drumari pe carosabil. in zona s-au format coloane de masini, iar imaginile postate de soferi pe. continuă pe Antena3

Be EU. Beneficiile programului Erasmus pentru studentii din Romania

Un europarlamentar a explicat la Be EU care sunt beneficiile programului Eramus Plus pentru studentii din Romania. in Romania, programul functioneaza de 21 de ani. La nivelul anului 2017 s-a facut un.

Un cioban din Romania a fost chemat in instanta de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor

Patroana unui club erotic din Bavaria a cautat un an intreg un client din Romania care nu i-a achitat nota de plata, 1451,80 de euro. Femeia avea numele barbatului si il vazuse intr-o imagine live pe.

Pietrele vii din Romania care cresc si se misca. Cum e posibil

Cunoscuti in popor si sub denumirea de dorobanti, balatruci, pietre vii sau pietre care cresc dupa ploaie, trovantii au forme bizare, sferice sau elipsoidale, si marimi diferite, de la cativa centimetri pana la cativa metri. Cum este posibil ca aceste pietre sa creasca si sa se miste. Campul cu trovanti din Costesti este usor de [] .

Pentagonul a cheltuit inca 2,9 milioane de dolari pentru bazele militare din Romania! Bloomberg se intreaba de ce ne-au cumparat si o Dacia Sandero

Bloomberg, una dintre cele mai cunoscute publicatii americane, se intreaba de ce contribuabilii din Statele Unite ale Americii au cumparat Ministerului Apararii din Romania o Dacia Sandero Stepway 2, relateaza ad.

Directorul Tel Drum: 80% din documentele din valiza sunt la dosarul procurorilor

Directorul Tel Drum, Petre Pitis, sustine ca 80% din majoritatea documentelor din valiza jurnalistilor de la Rise Project sunt deja la dosarul instrumentat de procurori. Pitis a facut aceste declaratii joi, la iesirea de la DNA, unde a fost informat cu privire la expertiza in dosarul Tel Drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )