Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU in Romania! S-a stins din viata dupa o grea suferinta. Vestea care a socat o tara intreaga

B1 B1,
DOLIU in Romania! S-a stins din viata dupa o grea suferinta. Vestea care a socat o tara intreaga

Este doliu la Parchetul Vrancea. Procurorul pensionar Valerian Neamtu s-a stins din viatadupa o grea suferinta, la un spital din Bucuresti. in primii ani dupa terminarea facultatii, Neamtu. continuă pe B1

DOLIU in Bistrita-Nasaud! Un profesor de matematica s-a stins din viata. Casa acestuia...

Un profesor de matematica din Bistrita-Nasaud, in varsta de 64 de ani, s-a stins din viata dupa ce casa acestuia a fost cuprinsa de flacari. Cand au ajuns pompierii, locuinta ardea in intregime, iar.

DOLIU! Un CELEBRU muzician s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

Trompetistul american Roy Hargrove, vizitator frecvent al festivalurilor de jazz europene, s-a stins din viata la varsta de 49 de ani. Anuntul a fost facut sambata pe pagina sa de Facebook. Cu mare.

DOLIU in cinematografie! S-a stins din viata cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

Raymond Chow, mogul al cinematografiei din Hong Kong si producator al filmelor care l-au ajutat pe Bruce Lee sa devina celebru in aceasta industrie,s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Raymond Chow a.

TRAGEDIE! O CUNOSCUTA stilista din Romania s-a stins din viata. A suferit un accident vascular cerebral (FOTO)

O cunoscuta stilista Romania, Teodora Maracineanu, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 25 de ani, in urma unui accident vascular. Ozana Barabancea scria in urma cu doua zile pe Facebook ca tan.

Ultimele ore din viata politistului sinucigas. Dezvaluirile procurorilor despre crima din Pitesti

Politistii au reconstituit ultimele ore din viata politistului din Pitesti, care s-a sinucis dupa ce si-a omorat copilul. Dimineata, acesta s-a plimbat cu cel mic prin parc, iar la pranz, un telefon ar fi.

Cate zile din viata ne rapeste poluarea

Fiecare roman pierde in fiecare an 5,5 zile din viata din cauza poluarii. Astfel, viata celor 19 milioane de romani s-a scurtat cu aproape 300. 000 de ani, scrie cotidianul jurnalul, in editia de astazi. Un.

Cea mai fericita zi din viata noastra. Fiica lui Piedone s-a casatorit

Ana, fiica lui Cristian Popescu Piedone, este pregatita sa inceapa o viata noua, de familie, alaturi de sotul ei. Cei doi si-au unit destinele in fata ofiterului de stare civila, sub privile si lacrimile.

Topul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, dupa numarul de pasageri

In Europa exista aeroporturi care au trafic anual de cativa zeci de mii de pasageri si aeroporturi care sunt tranzitate de zeci de milioane de calatori si impresioneaza, adesea, prin infrastructura. In clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )