Libnet.ro
UNICEF

08:00

Topul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, dupa numarul de pasageri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, dupa numarul de pasageri

In Europa exista aeroporturi care au trafic anual de cativa zeci de mii de pasageri si aeroporturi care sunt tranzitate de zeci de milioane de calatori si impresioneaza, adesea, prin infrastructura. In clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din. continuă pe Wall-Street Ro

Dacia Duster, locul 3 in topul celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa. Ford Ecosport ocupa pozitia a sasea

Dacia Duster ocupa locul 3 intr-un clasament al celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa in primele noua luni ale anului, in timp ce Ford Ecosport este pe locul 6, potrivit Automarket. ro.

Topul celor mai fidele zodii: pun familia pe primul plan si isi pretuiesc partenerul

Se bucura de dragoste si le place sa ofere atentie si apreciere. Relatiile lor sunt de lunga durata, stiind sa-si aprecieze si sa-si iubeasca partenerul.

Regiunile din Europa unde traiesti cel mai mult. Ce speranta de viata au romanii?

Speranta de viata in Europa trece de 84 de ani in mai multe regiuni din Spania si Italia, remarcandu-se o diferenta de mai bine de 10 ani in comparatie cu statele din estul blocului comunitar. Printre statele care ofera cetatenilor o speranta mai mica.

Cea mai letala pisica din lume e si cea mai adorabila

Cand te gandesti la cea mai letala pisica din lume, poate iti vin in minte imagini cu un leu semet sau un tigru impunator. Ti-ai fi imaginat insa ca cea mai letala pisica este ridicol.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

Erdogan:Asasinarea jurnalistului, ordonata de la cel mai nalt nivel din Arabia Saudita

Asasinarea jurnalistului disident saudit Jamal Khashoggi a fost ordonata de la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, afirma, intr-un editorial publicat in cotidianul The Washington Post, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, semnaland insa ca regele Salman nu este implicat, anunta Mediafax.

Urmarim atragerea cator mai multi investitori din Israel

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat astazi la Varna ca Guvernul roman isi doreste sa atraga cat mai multi investitori din Israel si sa fructifice potentialul existent in domeniul economic intre cele doua state.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Esteasteaptatvant puternic. Codul galben este valabil pana la ora 11. Codul este valabil in mai multe localitati din judetul.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )