Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Trump si Emmanuel Macron vor un summit G7

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump si Emmanuel Macron vor un summit G7

Donald Trump si Emmanuel Macron au convenit, intr-o convorbire la telefon, ca liderii Grupului Celor Sapte G7) cele mai industrializate tari sa se intalneasca personal, intr-un viitor apropiat. continuă pe Ziarul Bursa

Emmanuel Macron vrea ca Franta sa devina cel mai mare producator european de automobile ecologice

Presedintele Emmanuel Macron a declarat marti ca vrea sa faca din Franta cel mai mare producator european de automobile ecologice, prin stimularea constructorilor auto sa isi repatrieze productia de peste hotare si sa dezvolte noi modele pe teritoriul francez, transmite Reuters.

Emmanuel Macron: Franta va deveni principalul producator de masini ecologice din Europa

Franta isi propune sa devina principalul producator de masini ecologice din Europa, cu obiectivul fabricarii a un milion de astfel de vehicule in urmatorii cinci ani, afirma presedintele Frantei, Emmanuel Macron.

Facebook, Instagram, Twitter, nu vor mai fi la fel: Donald Trump a semnat acum ordinul executiv impotriva lor

In timp ce SUA inregistreaza aproximativ 1200 de decese zilnic din cauza pandemiei de coronavirus, Donald Trump a semnat ieri un ordin executiv impotriva retelelor de socializare. Facebook,.

Donald Trump anunta incheierea relatiilor cu OMS: Marioneta Chinei

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca Statele Unite va incheia relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, acuzand-o ca a devenit, in esenta, marioneta Chinei si a nu a luat nicio masura privind reformarea sa, dupa problemele aparute odata cu pandemia de coronavirus, potrivit Reuters.

Donald Trump anunta ca Statele Unite incheie relatia cu OMS

Donald Trump a anuntat vineri seara ca SUA incheie relatia cu Organizatia Mondiala a Sanatatii din cauza ineficientei dovedite de OMS in gestionarea pandemiei de coronavirus.

Twitter contraataca! inca un mesaj al lui Donald Trump, cenzurat pentru glorificarea violentei

Razboiul dintre Donald Trump si retelele sociale escaladeaza la cote inalte. Dupa ce a marcat doua postari ale presedintelui Statelor Unite ale Americii cu informatie potential falsa zilele trecute,.

Donald Trump a semnat ordinul care afecteaza direct Twitter, Facebook, Instagram si YouTube: Presedintele SUA va taia fondurile federale pentru companiile din social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic

Donald Trump, presedintele SUA, a semnat un ordin executiv, joi, care va taia fondurile federale pentru companiile de social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic. Liderul de la Casa Alba a lu.

Donald Trump trece la actiune si emite o ordonanta pentru reglementarea retelelor de socializare

Presedintele SUA Donald Trump a emis joi seara o ordonanta executiva prin care a modificat cadrul de reglementare al activitatilor retelelor de socializare. Reactia vine in contextul disputei cu platforma Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters. Vorbind din Biroul Oval inainte de semnarea ordinului, Trump a declarat ca decizia are scopul de a apara libertatea de exprimare de unul dintre cele mai grave pericole din istoria Americii.

Donald Trump va emite o ordonanta executiva pentru modificarea cadrului de reglementare a retelelor de socializare

Presedintele american, Donald Trump, va emite joi seara o ordonanta executiva prin care va modifica cadrul de reglementare destinat activitatilor retelelor de socializare, in urma disputei cu platforma de microblogging Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters si de ziarul New York Times.

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg ii raspunde presedintelui Donald Trump, dupa ce acesta a amenintat ca inchide companiile de social-media: Este o linie periculoasa

Presedintele Facebook, Mark Zuckerberg, ii raspunde lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a criticat deciziaTwitter de a-i marca postarile cu eticheta potential fake news si a amenintat ca are.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )