Libnet.ro
UNICEF

10:46

Donald Trump anunta ca SUA e pe cale sa depaseasca criza provocata de COVID-19

România Liberă România Liberă,
Donald Trump anunta ca SUA e pe cale sa depaseasca criza provocata de COVID-19

Presedintele american Donald Trump a estimat vineri ca Statele Unite au depasit in mare masura c. continuă pe România Liberă

Revolte in SUA: Trump anunta desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati la Washington

Presedintele Donald Trump a anuntat luni de la Casa Alba desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de forte de politie la Washington, spunand ca tulburarile din ziua precedenta in capitala federala au fost o rusine, potrivit AFP.

Proteste in SUA. Trump scoate armata pe strazi pentru oprirea revoltelor, pe care le considera terorism intern

Presedintele Donald Trump a anuntat desfasurarea a mii de soldati inarmati si de forte de politie la Washington. Trump a declarat ca revoltele din ziua precedenta care au avut loc in capitala federala au fost o rusine, relateaza AFP.

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Proteste SUA. Donald Trump, catre guvernatori: Chemati Garda Nationala si dominati strada

Donald Trump a anuntat vineri ca i-a indemnat pe guvernatorii statelor americane sa cheme Garda Nationala impotriva manifestantilor, relateaza Reuters, potrivit news. ro.

Donald Trump interzice zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si catre SUA

Administratia Donald Trump va interzice temporar zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si ca.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Directorul OMS spune ca vrea sa continue colaborarea cu SUA, dupa ce Donald Trump a precizat ca vrea sa o incheie

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a spus ca vrea sa continue colaborarea cu Washingtonul, la cateva zile dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca retrage SUA din OMS.

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care.

VIDEO Lunga tacere a lui Justin Trudeau, intrebat cum comenteaza actiunile lui Trump in fata protestelor din SUA

Presat sa comenteze atitudinea lui Donald Trump in fata protestelor antirasiste, premierul Justin Trudeau a pastrat marti o tacere de peste 20 de secunde, inainte de a reafirma ca tara sa urmareste cu oroare situatia din Statele Unite, scrie AFP.

Jim Mattis il acuza pe Donald Trump ca ,,divizeaza America

Fostul sef al Pentagonului Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )