Libnet.ro
UNICEF

07:00

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

B1 B1,
Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care. continuă pe B1

SUA: Presedintele Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca violentele vor continua. El spune ca tulburarile din capitala federala sunt o rusine

Presedintele Donald Trump s-a angajat luni sa restabileasca ordinea intr-o tara afectata de revolte, amenintand ca va desfasura armata daca nu se pune capat violentei in orasele americane, informeaza AFP, citata de Agerpres. La o saptamana dupa moartea George Floyd, afro-americanul in varsta de 46 de ani asfixiat de un ofiter de politie alb in Minneapolis, New York, Los Angeles si zeci de alte orase americane si-au consolidat masurile de securitate, decretand sau extinzand interdictiile de circulatie pe timpul noptii. Ca raspuns la aceste tulburari sociale, presedintele Donald Trump a anuntat luni pe un ton martial desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de politisti la Washington pentru a pune capat revoltelor si jafurilor.

Proteste in SUA. Trump scoate armata pe strazi pentru oprirea revoltelor, pe care le considera terorism intern

Presedintele Donald Trump a anuntat desfasurarea a mii de soldati inarmati si de forte de politie la Washington. Trump a declarat ca revoltele din ziua precedenta care au avut loc in capitala federala au fost o rusine, relateaza AFP.

FOTO A patra noapte consecutiva de revolte in SUA: Donald Trump cere plasarea armatei in alerta

Furia provocata de moartea unui barbat de culoare pe mana Politiei de la Minneapolis a alimentat noi revolte in noaptea de vineri spre sambata si s-a extins in alte orase din Statele Unite, in pofida inculparii unuia dintre agentii implicati in aceasta drama, relateaza AFP.

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Trump ameninta ca va trimite armata pe strazi pentru a pune capat protestelor

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ieri ca va desfasura mii de soldati puternic inarmati si forte de ordine pentru a opri violentele din Washington si a promis ca va face acelasi lucru si in alte orase, daca primarii si guvernatorii nu reusesc sa recastige controlul asupra strazilor.

Revolte in SUA: Trump anunta desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati la Washington

Presedintele Donald Trump a anuntat luni de la Casa Alba desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de forte de politie la Washington, spunand ca tulburarile din ziua precedenta in capitala federala au fost o rusine, potrivit AFP.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

Donald Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii - mass media

Presedintele Donald Trump le-a spus guvernatorilor americani ca raspunsul lor la protestele care s-au extins la nivel national i-a facut sa para slabi si ca ar trebui sa adopte o pozitie mai dura, potrivit mass-mediei, relateaza Reuters.

Protestele violente din SUA continua. Elicoptere militare deasupra manifestantilor din Washington D.C.: O demonstratie de forta pentru a speria insurgentii (VIDEO)

Continua protestele violente provocate de uciderea de catre politie a luiGeorge Floyd,un barbat afro-american care a decedat dupa ceun ofiter l-a apasat cu genunchiul pe gat. in cel.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )